Tom Hardi potpisao ugovor za snimanje “Venom” trilogije

Agencije
Tom Hardi potpisao ugovor za snimanje “Venom” trilogije
Tom Hardi potpisao ugovor za snimanje “Venom” trilogije

Toma Hardija ćemo prvi put vidjeti u ulozi superheroja ove jeseni u filmu “Venom”. U novom izvještaju za medije Hardi je potvrdio da je on zapravo potpisao za cijelu “Venom” trilogiju. On će istovremeno prikazati i lik Venoma i Edija Broka.

- Ja sam otvoren za što god vi želite raditi s tim. Potpisali smo za tri komada. Vidjećemo kakve su reakcije ljudi na njega. Ja mislim da je to odličan lik. Volim da glumim njih obojicu. To je predjelo, a za “Soni” to je “Venom” svemir pokrenut u izolaciji - izjavio je Hardi.

Izgleda da se puno toga dešava iza “Venoma” sada kada dolazi jesen. Službeni “Venom” trejler ima više pregleda od bilo kojeg filma o “Spajdermenu” koji je “Soni” objavio, a nedavna predviđanja kažu da će film oboriti rekorde prve sedmice otvaranja. Ako “Venom” zaista bude uspješan na velikom platnu, onda će proširivanje franšize u trilogiju ići vrlo jednostavno.

U nadolazećem filmu “Venom”, pored Hardija, glumiće i Mišel Vilijams, Riz Ahmed, Skot Hejz i Rid Skot. Film je rediteljsko ostvarenje Rubena Fjalšera, a produkciju potpisuju Avi Arad, Mat Tolmah i Ejmi Paskal.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana