Učesnik kviza „Milioner” ostao zbunjen: Pozvao ženu za pomoć, javio se nepoznati muškarac

G.S.
Foto: Skrinšot

Učesnik kviza “Želite li da postanete milioner” ostao je zatečen kada je zatražio pomoć od supruge, a na telefon se javio muški glas.

Kviz „Želite li da postanete milioner” koji vodi zvijezda „Top Gira”, Džeremi Klarkson do sada je imao uzbudljive trenutke, a jedan se posebno izdvojio i o njemu su brujale sve društvene mreže. Gledaoci su svjedočili kako takmičari gube ogromne količine novca, ali i kako neki osvajaju milion koji im je promijenio život, prenosi Jutarnji.

Ipak najupečatljivije takmičenje je svakako bilo učitelja JP Morgana koji je ostao šokiran kada je tražio da iskoristi pomoć prijatelja i pozove suprugu. Morgan nije znao odgovor na pitanje vrijedno 16.000 funti:

„Koji je od ovih dana dio vikenda u Njemačkoj?”, a ponuđeni odgovori glasili su A) Donerstag, B) Mitvoh, C) Sontag ili D) Dinstag.

„Tetka moje supruge živi u Njemačkoj više od 50 godina, te ju je više puta posjećivala. Supruga koja je trebalo da bude u publici ostala je kod kuće kako bi bila moja pomoć, tako da zovemo nju”, rekao je Morgan, ali nakon poziva na telefon se javio muški glas.

Voditelj je Morganu rekao da je čuo muški glas, ali da se opusti i da je vjerovatno došlo do nekog nesporazuma. Kada se Elizabet javila, voditelj ju je pitao da li je neko s njom. 

Društvena mreža „X” bila je preplavljena komentarima – „Pitanje za vreme pauze: Ko je muškarac koji se javio na telefon kad je Morgan nazvao ženu?”, glasio je jedan, dok je drugi dodao kako je prijava za kviz samo jedan od načina da otkrijete sa vas žena vara, pogotovo ako je neko zove da odgovori na pitanje iz „Milionera”. 

Neki su muški glas s druge strane slušalice povezali s mogućom aferom, dok su drugi tvrdili kako se čulo da se javila automatska sekretarica koja kaže kako nema signala.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana