Учесник квиза „Милионер” остао збуњен: Позвао жену за помоћ, јавио се непознати мушкарац

Г.С.
Foto: Скриншот

Учесник квиза “Желите ли да постанете милионер” остао је затечен када је затражио помоћ од супруге, а на телефон се јавио мушки глас.

Квиз „Желите ли да постанете милионер” који води звијезда „Топ Гира”, Џереми Кларксон до сада је имао узбудљиве тренутке, а један се посебно издвојио и о њему су брујале све друштвене мреже. Гледаоци су свједочили како такмичари губе огромне количине новца, али и како неки освајају милион који им је промијенио живот, преноси Јутарњи.

Ипак најупечатљивије такмичење је свакако било учитеља ЈП Моргана који је остао шокиран када је тражио да искористи помоћ пријатеља и позове супругу. Морган није знао одговор на питање вриједно 16.000 фунти:

„Који је од ових дана дио викенда у Њемачкој?”, а понуђени одговори гласили су А) Донерстаг, Б) Митвох, Ц) Сонтаг или Д) Динстаг.

„Тетка моје супруге живи у Њемачкој више од 50 година, те ју је више пута посјећивала. Супруга која је требало да буде у публици остала је код куће како би била моја помоћ, тако да зовемо њу”, рекао је Морган, али након позива на телефон се јавио мушки глас.

Водитељ је Моргану рекао да је чуо мушки глас, али да се опусти и да је вјероватно дошло до неког неспоразума. Када се Елизабет јавила, водитељ ју је питао да ли је неко с њом. 

Друштвена мрежа „X” била је преплављена коментарима – „Питање за време паузе: Ко је мушкарац који се јавио на телефон кад је Морган назвао жену?”, гласио је један, док је други додао како је пријава за квиз само један од начина да откријете са вас жена вара, поготово ако је неко зове да одговори на питање из „Милионера”. 

Неки су мушки глас с друге стране слушалице повезали с могућом афером, док су други тврдили како се чуло да се јавила аутоматска секретарица која каже како нема сигнала.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Виц дана
Виц дана
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана