Saznala da je suprug vara da odlučila da ga osramoti: "Malo si pretjerala..."

GS
Saznala da je suprug vara da odlučila da ga osramoti: "Malo si pretjerala..."

Jedna žena je bila toliko voljna da se osveti svom mužu nakon njegove prevare, da je smislila lukav način da cijelom svijetu kaže šta je to uradio.

Naime, saznavši da ju je prevario, došla je na ideju da nestašluke svog muža predoči svima u oštroj poruci napisanoj na dušeku kog je iznijela iz kuće i postavila na ulici, tik uz svoju ogradu. 

Poruka ispisana na dušeku glasila je: 

"Promijenila sam brave [njegovo ime]. Odnesi dušek u [njeno ime] kuću. K***a! Razvodim se od tebe. Rekla sam deci šta si radio u našem krevetu i više ne vole tatu", napisala je ona crvenom bojom.

Iako je pored osvetničke poruke jasno stavila do znanja da joj je namera i da se razvede neke komšije su prizale da je ipak otišla predaleko. 

Ona je takođe, doduše anonimno podelila sliku na forumu "Redit" pod naslovom "Upletimo i decu u ovo". Međutim korisnici su i ovde bili podeljeni oko toga da li je učinila pravu stvar.
poster

Mnogi su prozivali ponašanje njenog muža.

"Tako je, djeca zaslužuju da znaju da je neko ko im je važan u životu loša osoba. Mislim, ne bih im govorila detalje, ali trebali bi da znaju da je njihov otac učinio nešto loše", "Djeca zaslužuju da znaju zašto se njihova porodica raspada. Očigledno moraš donekle da s suzdržavaš zbog njihovih godina, ali djeca su pametnija nego što im to pripisujemo", pisali su joj oni koji su je podržali.

U međuvremenu, druge je više zanimalo koliko joj je uredan rukopis. 

"Zapravo izgleda kao da je napisala prvu rečenicu, uzela 5 minuta da se stabilizuje, a onda se vratila s još gorim raspoloženjem",  "Kao ulični umjetnik, mogu vam reći da je ovo amaterski posao. Nije djelo iskusnog vandala, ali možda ovo nije prvi muž kojeg je morala da izbaci, pa je već prije pisala po dušecima", našalili su se oni.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana