Сазнала да је супруг вара да одлучила да га осрамоти: "Мало си претјерала..."

ГС
Сазнала да је супруг вара да одлучила да га осрамоти: "Мало си претјерала..."

Једна жена је била толико вољна да се освети свом мужу након његове преваре, да је смислила лукав начин да цијелом свијету каже шта је то урадио.

Наиме, сазнавши да ју је преварио, дошла је на идеју да несташлуке свог мужа предочи свима у оштрој поруци написаној на душеку ког је изнијела из куће и поставила на улици, тик уз своју ограду. 

Порука исписана на душеку гласила је: 

"Промијенила сам браве [његово име]. Однеси душек у [њено име] кућу. К***а! Разводим се од тебе. Рекла сам деци шта си радио у нашем кревету и више не воле тату", написала је она црвеном бојом.

Иако је поред осветничке поруке јасно ставила до знања да јој је намера и да се разведе неке комшије су призале да је ипак отишла предалеко. 

Она је такође, додуше анонимно поделила слику на форуму "Редит" под насловом "Уплетимо и децу у ово". Међутим корисници су и овде били подељени око тога да ли је учинила праву ствар.
постер

Многи су прозивали понашање њеног мужа.

"Тако је, дјеца заслужују да знају да је неко ко им је важан у животу лоша особа. Мислим, не бих им говорила детаље, али требали би да знају да је њихов отац учинио нешто лоше", "Дјеца заслужују да знају зашто се њихова породица распада. Очигледно мораш донекле да с суздржаваш због њихових година, али дјеца су паметнија него што им то приписујемо", писали су јој они који су је подржали.

У међувремену, друге је више занимало колико јој је уредан рукопис. 

"Заправо изгледа као да је написала прву реченицу, узела 5 минута да се стабилизује, а онда се вратила с још горим расположењем",  "Као улични умјетник, могу вам рећи да је ово аматерски посао. Није дјело искусног вандала, али можда ово није први муж којег је морала да избаци, па је већ прије писала по душецима", нашалили су се они.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Виц дана
Виц дана
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана