Počele pripreme za “napad” na misteriozni objekat: Poznati jutjuber proveo 24 sata u Oblasti 51 VIDEO

B92
Počele pripreme za “napad” na misteriozni objekat: Poznati jutjuber proveo 24 sata u Oblasti 51 VIDEO

Američka Jutjub zvijezda Džimi Donaldson, poznatiji kao MrBeast, kao dio svog posljednjeg izazova, proveo je 24 sata u području kome se nalazi misteriozni objekat američke vojske poznat kao Oblast 51.

Ta dobro čuvana supertajna zona, koje je dio Vazduhoplovne baze Edvards, nalazi se usred pustinje na jugozapadu Nevade još od 1955. godine, a CIA je njeno postojanje zvanično priznala tek 2013. godine.

Nedavno se na Fejsbuku pojavio događaj pod nazivom “Oblast 51, ne mogu sve da nas zaustave”, za koji se više od 1,6 miliona korisnika označilo da su “zainteresovani” da učetvuju u “jurišu” na bazu.

MrBeast, koji na Jutujubu ima više od 22 miliona pratilaca i koji je poznat po ekstremnim izazovima koje sebi zadaje, ovoga puta je sa svojim prijateljima krenuo u “izviđanje” tog područjae.

“Pokušavamo da provedemo 24 sata u Oblasti 51, ali nas snajperista iz kamiona posmatra”, rekao je on u snimku, pred ulazom u bazu.

Ubrzo su shvatili da im je najbolje da se pomjere odatle, pa su otišli do zadnjeg ulaza kako bi tu započeli 24-satni izazov. Tamo su naišli na druge posjetioce ove misteriozne lokacije.

Za vrijeme koje su tamo proveli, mogli su da čuju brojne avione koji su letjeli iznad njihovih glava, ali su bili su razočarani pošto od NLO-a i vanzemaljaca nije bilo ni traga.

Ekipa se zatim popela na obližnju planinu, kako bi odatle pomoću teleskopa bolje osmotrila bazu. MrBeast je odatle počeo da planira “napad” na Oblast 51, označavajući lokacije sa kojih bi u njega trebalo krenuti.

I pored toga što se činilo da je ovo jedan od najrizičnijih od svih njegovih dosadašnjih izazova, izgleda da MrBeast sa time nije imao problema.

Ovaj snimak je na Jutujubu za dva dana pogledalo više od 13 miliona ljudi.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana