Почеле припреме за “напад” на мистериозни објекат: Познати јутјубер провео 24 сата у Области 51 VIDEO

B92
Почеле припреме за “напад” на мистериозни објекат: Познати јутјубер провео 24 сата у Области 51 VIDEO

Америчка Јутјуб звијезда Џими Доналдсон, познатији као MrBeast, као дио свог посљедњег изазова, провео је 24 сата у подручју коме се налази мистериозни објекат америчке војске познат као Област 51.

Та добро чувана супертајна зона, које је дио Ваздухопловне базе Едвардс, налази се усред пустиње на југозападу Неваде још од 1955. године, а ЦИА је њено постојање званично признала тек 2013. године.

Недавно се на Фејсбуку појавио догађај под називом “Област 51, не могу све да нас зауставе”, за који се више од 1,6 милиона корисника означило да су “заинтересовани” да учетвују у “јуришу” на базу.

MrBeast, који на Јутујубу има више од 22 милиона пратилаца и који је познат по екстремним изазовима које себи задаје, овога пута је са својим пријатељима кренуо у “извиђање” тог подручјае.

“Покушавамо да проведемо 24 сата у Области 51, али нас снајпериста из камиона посматра”, рекао је он у снимку, пред улазом у базу.

Убрзо су схватили да им је најбоље да се помjере одатле, па су отишли до задњег улаза како би ту започели 24-сатни изазов. Тамо су наишли на друге посjетиоце ове мистериозне локације.

За вријеме које су тамо провели, могли су да чују бројне авионе који су летјели изнад њихових глава, али су били су разочарани пошто од НЛО-а и ванземаљаца није било ни трага.

Екипа се затим попела на оближњу планину, како би одатле помоћу телескопа боље осмотрила базу. MrBeast је одатле почео да планира “напад” на Област 51, означавајући локације са којих би у њега требало кренути.

И поред тога што се чинило да је ово један од најризичнијих од свих његових досадашњих изазова, изгледа да МrBeast са тиме није имао проблема.

Овај снимак је на Јутујубу за два дана погледало више од 13 милиона људи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Виц дана
Виц дана
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана