Muškarac dva puta u Australiji u istoj sedmici osvojio džekpot

GS
Foto: Ilustracija

Muškarac iz Australije čak je dva puta u istoj sedmici osvojio džekpot zato što je zbog svađe sa ženom odlučio uplatiti dva listića.

Par iz Daptoa, južno od Volongonga, osvojio je dva miliona dolara nakon što je muškarac prvo uplatio jedan listić, ali i identični listić za svoju suprugu, pa su tako oboje osvojili po milion dolara.

Tri decenije igra iste brojeve

Sve je započelo tako što je suprug zaboravio prošle sedmice uplatiti listić, a to je naljutilo njegovu suprugu. Zbog toga je kupio dva listića s istim brojevima koje je njegova supruga koristila godinama.

- Supruga gotovo tri decenije igra iste brojeve i uvijek je govorila da će oni jednog dana biti izvučeni - ispričao je, a to se i dogodilo nakon što je supruga u utorak provjerila listiće i otkrila da su dobili na jednom listiću. Nije znala da je njen suprug kupio još jedan identičan listić.

Dobitak proslavili sa porodicom
 
- Kada smo shvatili da smo osvojili milion dolara na jednom listiću, pomislio sam da joj trebam reći i za drugi identični listić - rekao je te dodao da je supruga zamalo pala u nesvijest nakon što je joj otkrio da postoji još jedan dobitni listić, piše Dejli Mejl.

Dobitak su odlučili proslaviti s porodicom, a otkrili su da će novcem pomoći porodici te otići na duži odmor.

- Kćerki ćemo kupiti kuću, drugoj djeci i unucima osiguraćemo budućnost. Volio bih putovati po Australiji i još bolje je upoznati - rekao je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana