Мушкарац два пута у Аустралији у истој седмици освојио џекпот

GS
Foto: Ilustracija

Мушкарац из Аустралије чак је два пута у истој седмици освојио џекпот зато што је због свађе са женом одлучио уплатити два листића.

Пар из Даптоа, јужно од Волонгонга, освојио је два милиона долара након што је мушкарац прво уплатио један листић, али и идентични листић за своју супругу, па су тако обоје освојили по милион долара.

Три деценије игра исте бројеве

Све је започело тако што је супруг заборавио прошле седмице уплатити листић, а то је наљутило његову супругу. Због тога је купио два листића с истим бројевима које је његова супруга користила годинама.

- Супруга готово три деценије игра исте бројеве и увијек је говорила да ће они једног дана бити извучени - испричао је, а то се и догодило након што је супруга у уторак провјерила листиће и открила да су добили на једном листићу. Није знала да је њен супруг купио још један идентичан листић.

Добитак прославили са породицом
 
- Када смо схватили да смо освојили милион долара на једном листићу, помислио сам да јој требам рећи и за други идентични листић - рекао је те додао да је супруга замало пала у несвијест након што је јој открио да постоји још један добитни листић, пише Дејли Мејл.

Добитак су одлучили прославити с породицом, а открили су да ће новцем помоћи породици те отићи на дужи одмор.

- Кћерки ћемо купити кућу, другој дјеци и унуцима осигураћемо будућност. Волио бих путовати по Аустралији и још боље је упознати - рекао је.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Виц дана
Виц дана
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана