Britanac pobjedio u “Milioneru”

G.S.
Britanac pobjedio u “Milioneru”

Jedan muškarac iz Velike Britanije postao je tek šesti takmičar kome je pošlo za rukom da odgovori tačno na sva pitanja u britanskoj verziji kviza “Ko želi da postane milioner”.

Donald Fir je ovo uspio iskoristivši samo jednu pomoć, pola-pola.

“Kao da sjedim pored interneta”, kratko je prokomentarisao oduševljeni voditelj njegovo znanje. On ne samo da je brzo odgovarao na pitanja, već je davao i obrazloženja za svoje odgovore, sve do posljednjeg, koji je ujedno značio i da je osvojio milion funti.

Fir je, inače, profesor istorije i politike u jednoj srednjoj školi, a izjavio je kako je znao odgovor na posljednje pitanje i prije nego što je vidio ponuđene odgovore.

S obzirom na to da se emisija ne prikazuje uživo, pobjednik je već otkrio kako je dao otkaz nakon osvajanja novca, ali da ne planira da živi rasipnički. Ovaj 57-godišnjak nije čak ni u iskušenju da putuje, zbog pandemije koronavirusa, prenosi britanski The Sun.

Kupiće kamper, a planira da 70% dobitka pokloni svojoj porodici - mnogi su imali problema sa prihodima uslijed pandemije, pa je srećan što može da im pomogne, tvrdi Fir.

Da li biste vi znali odgovor na posljednje pitanje?

Koji pirat je 1718. godine poginuo u bici na teritoriji današnje Severne Karoline?

a) Kaliko Džek

b) Crnobradi

c) Bartolomju Roberts

d) Kapetan Kid

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana