Британац побjедио у “Милионеру”

Г.С.
Британац побjедио у “Милионеру”

Један мушкарац из Велике Британије постао је тек шести такмичар коме је пошло за руком да одговори тачно на сва питања у британској верзији квиза “Ко жели да постане милионер”.

Доналд Фир је ово успио искористивши само једну помоћ, пола-пола.

“Као да сједим поред интернета”, кратко је прокоментарисао одушевљени водитељ његово знање. Он не само да је брзо одговарао на питања, већ је давао и образложења за своје одговоре, све до посљедњег, који је уједно значио и да је освојио милион фунти.

Фир је, иначе, професор историје и политике у једној средњој школи, а изјавио је како је знао одговор на посљедње питање и прије него што је видио понуђене одговоре.

С обзиром на то да се емисија не приказује уживо, побједник је већ открио како је дао отказ након освајања новца, али да не планира да живи расипнички. Овај 57-годишњак није чак ни у искушењу да путује, због пандемије коронавируса, преноси британски The Sun.

Купиће кампер, а планира да 70% добитка поклони својој породици - многи су имали проблема са приходима услијед пандемије, па је срећан што може да им помогне, тврди Фир.

Да ли бисте ви знали одговор на посљедње питање?

Који пират је 1718. године погинуо у бици на територији данашње Северне Каролине?

а) Калико Џек

б) Црнобради

ц) Бартоломју Робертс

д) Капетан Кид

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана