Teja Dora oduvala sve: Predstavnica Srbije efektnim nastupom oduševila publiku (VIDEO)

GS
Teja Dora oduvala sve: Predstavnica Srbije efektnim nastupom oduševila publiku (VIDEO)

Prve polufinalne večeri na Evroviziji pod rednim brojem 2 nastupila je predstavnica Srbije Teja Dora sa pesmom "Ramonda". Ona se na bini pojavila u lila haljini, koja simboliše cvijet o kojem pjeva.

Bosonoga je zakoračila na binu i zapjevala stihove svoje pjesme, koji su oduševili publiku. Scenografija je poprilično bila slična onoj na PZE u Beogradu, s tim što je stena znatno veća, a neverovatni kadrovi polako obilaze svijet.

Još za vrijeme nastupa, društvene mreže su se usijale, a pozitivni komentari samo pljušte, a pojedini navode da je "Oduvala sve u Malmeu".

Na samom početku pozdravljena je glasnim aplauzom, a tokom izvođenja numere, na bini su se smenjivala svetla ljubičaste boje, koja su ovom nastupu dala posebnu čar.

Na samom kraju, vidno raspoložena Teja Dora pozdravila je publiku.

Efektan nastup

Podsjećamo, Teja Dora je ranije otkrila da će nastup na velikoj sceni biti nešto drugačiji.

- Videćemo jer je scena tamo potpuno drugačija. Kroz probe će se sigurno promeniti neki kadar, kako bi sve bilo najlepše. Za sada sam zadovoljna sa svime - rekla je ranije Teya Dora.

Pokupila simpatije

Da je Teja Dora pokupila sve simpatije kako publike, tako i kolega, svedoči i činjenica da su švedski predstavnici Markus i Martinus, koji su pri posjeti Beogradu nedavno otkrili kako im se dopada naša predstavnica.

- Fascinantna je. Njen performans je vrlo moćan, sa svim tim efektima ljubičaste i oblaka...Takođe, Teja je izuzetna osoba, imali smo prilike da pričamo sa njom. Nadamo se da će ući u finale - rekli su za medije.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana