Najmodernija baka na svijetu: Mlada u duši i koristi svoju energičnu prirodu

GS
Foto: Instagram

Neki ljudi u šezdesetim, sedamdesetim ili čak devedesetim razbijaju sve stereotipe o starenju. Oni ostaju mladi u srcu, vode aktivni život na kome zavide i mladi. Jedna takva inspirativna osoba je Helen Rut Elam.

Helen, rođena 1928. godine, ima svoju prepoznatljivu sijedu kosu i oblači se u najbolju i najmoderniju odjeću. Smatra se najmodernijom bakom na svijetu, sa preko 3 miliona obožavalaca na Instagramu. Kad god Helen objavi fotografiju na Instagramu, ona napravi bum svojim smelim smislom za modu. "Ona je živi dokaz da su godine samo broj", ističe portal "Brajtsajd".

Ona je mlada u duši i koristi svoju energičnu prirodu da prevaziđe životne teškoće. A ono što ljude zaista privlači je njen pozitivan stav.

Helen se suočila sa ogromnim ličnim tragedijama u svom životu. Izgubila je sina od raka, a muža u saobraćajnoj nesreći. Njen posao nije bio glamurozan; radila je u fabrici 28 godina da bi izdržavala svoju porodicu. Sada ima 8 unučadi i 2 praunuka.

Njena slava je počela kada je njena praunuka Kenedi Luis na Iksu objavila fotografiju Helen u njenoj odjeći. Preko noći, Helen je postala poznata, a poznate ličnosti poput Rijane, Kloe Kardašijan, Nikol Riči, Gven Stefani, Majli Sajrus i Drejka su je pratile.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana