Odložen Sajam automobila u Beogradu

Tanjug
Odložen Sajam automobila u Beogradu

Beogradski sajam automobila "DDOR BG car ", odložen je zbog situacije izazvane korona virusom, a u cilju prevencije i sprečavanja daljeg masovnijeg oboljevanja, izjavila je danas direktorka Beogradskoj sajma Danka Selić.

Ona je za Tanjug rekla da je sajam trebalo da bude održan od 19. do 25. marta, ali da je odložen i da će naknadno biti objavljeno kada će se održati.

Selić je rekla da je ujedno otkazan i sajam motora koji je trebalo da bude prateća manifestacija sajma, kao i da će najvjerovatnije biti odložen i Sajam nautike koji je bio planiran od 2. do 6. aprila.

Ona je rekla i da će Beogradski sajam pratiti preporuke o kojima je danas bilo riječi na sastanku u Predsjedništvu i imajući u vidu da je najavljeno da će na današnjoj sjednici vlade biti usvojena odluka o zabrani skupova na zatvorenom na kojima ima više od 100 ljudi.

Kako se navodi u obaveštenju sa sajtu sajma, "Beogradski sajam će sprovesti odluku Vlade Republike Srbije kojom se zabranjuje održavanje javnih skupova u zatvorenim prostorima za više od 100 ljudi. Imajući u vidu dalji razvoj situacije u vezi sa pojavom korona virusa, Beogradski sajam će u narednom periodu odložiti sajamske manifestacije DDOR BG car show, Međunarodni sajam motocikala – Motopassion i Međunarodni sajam nautike, lova i ribolova".

"Kao kompanija, koja prvenstveno vodi računa o zajednici u kojoj posluje, blagovremeno ćemo obaviještavati javnost o daljim aktivnostima i planiranom programu", dodaje se.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana