Одложен Сајам аутомобила у Београду

Танјуг
Одложен Сајам аутомобила у Београду

Београдски сајам аутомобила "DDOR BG car ", одложен је због ситуације изазване корона вирусом, а у циљу превенције и спречавања даљег масовнијег обољевања, изјавила је данас директорка Београдској сајма Данка Селић.

Она је за Тањуг рекла да је сајам требало да буде одржан од 19. до 25. марта, али да је одложен и да ће накнадно бити објављено када ће се одржати.

Селић је рекла да је уједно отказан и сајам мотора који је требало да буде пратећа манифестација сајма, као и да ће највjероватније бити одложен и Сајам наутике који је био планиран од 2. до 6. априла.

Она је рекла и да ће Београдски сајам пратити препоруке о којима је данас било ријечи на састанку у Предсједништву и имајући у виду да је најављено да ће на данашњој сједници владе бити усвојена одлука о забрани скупова на затвореном на којима има више од 100 људи.

Како се наводи у обавештењу са сајту сајма, "Београдски сајам ће спровести одлуку Владе Републике Србије којом се забрањује одржавање јавних скупова у затвореним просторима за више од 100 људи. Имајући у виду даљи развој ситуације у вези са појавом корона вируса, Београдски сајам ће у наредном периоду одложити сајамске манифестације DDOR BG car show, Међународни сајам мотоцикала – Motopassion и Међународни сајам наутике, лова и риболова".

"Као компанија, која првенствено води рачуна о заједници у којој послује, благовремено ћемо обавијештавати јавност о даљим активностима и планираном програму", додаје се.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана