"Novak će imati najviše slemova" Vilander vjeruje u Srbina

srpska info
Foto: gs

Ruski teniser će pokušati da ga zaustavi u pohodu na 21. grend slem pehar, ali i da bi on samim tim izbiti na čelo ATP liste.

Iako u ovom momentu “bika sa Majorke” samo jedna pobjeda dijeli do toga da prestigne Novaka Đokovića i Rodžera Federera u trci po broju najvažnijih pehara, slavni teniser i komentator Mats Vilander vjeruje da će Srbin na kraju ipak biti pobjednik te trke.

Vilander je za “Eurosport” komentarisao pobjedu Medvedeva, a neizbježna tema, bila je i “velika trojka”.

– Ne bi Novak u Melburnu mogao da igra na ovom nivou, proveo je nedjelju dana u hotelu pod velikom stresom. Ne možemo da pretpostavimo dokle bi stigao, počeo je Vilander na iznenađenje svih, a onda ipak otkrio da to ne misli zaista. Šalim se, šalim se naravno! Naravno da bi mogao, Novak bi mogao sve, i da osvoji Australijan open. Ali nije lako. Rafael Nadal je već bio mnogo puta bio povrijeđen kad je Đoković osvajao turnire i Federer takođe, rekao je Vilander.

On je zatim podvukao da će Đoković kad se podvuče crtati, imati najviše grend slem pehara.

– Rafa će imati najviše slemova od njih trojice? Ja bih njega uvijek stavio na treće mesto. Prvo bih uvijek stavio Novaka. Đoković će osvojiti najviše, to čitav teniski svijet shvata. Najmlađi je, nije bio toliko van terena i može svake godine da osvoji tri grend slema – rekao je on

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana