Nadal lako do trećeg kola

Srna
Nadal lako do trećeg kola

Rafael Nadal pobjedom nad Mekenzijem Mekdonaldom lako je obezbjedio plasman u treće kolo Rolan Garosa. On je Amerikanca, 236. igrača na ATP listi, savladao sa 3-0 u setovima (6:1, 6:0, 6:3), poslije sat i 42 minuta igre.

 

 

Nadal, baš kao i na startu turnira protiv Jegora Gerasimova, ništa nije želio da prepušta slučaju. Igrao je maksimalno ozbiljno, želeći da što prije završi posao. Naročito je dominantan bio u prva dva seta u kojima je protivniku dopustio samo jedan gem. U trećem se Mekdonald malo oslobodio, zaigrao bolje i koliko-toliko produžio meč. Osvojio je tri gema na svoj servis, ali to je bilo sve od njega. Nadal odlazi u treće kolo, gdje će igrati protiv boljeg iz duela Kej Nišikori – Stefano Travalja.

Ubijena službenica američke ambasade u Kijevu 16:59, 30.09.2020. Izvor: Tanjug

Ukrajinska policija saopštila je danas da je žena zaposlena u američkoj ambasadi u Ukrajini preminula nakon napada u Kijevu i da traga za muškarcem osumnjičenim za napad. "Žena je u nesvjesti primljena u bolnicu u kojoj je kasnije preminula. Tokom pregleda stvari žrtve pronađena je legitimacija službenika američke ambasade na njeno ime", objavila je policija na Facebooku. Ambasada nije bila odmah dostupna za komentar, prenosi Rojters.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana