Zvaničnici Srpske čestitali Đokoviću

Srna
Zvaničnici Srpske čestitali Đokoviću

Srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik čestitao je prvom teniseru svijeta Novaku Đokoviću briljantno osvajanje pete titule na Vimbldonu i poželio mu puno sreće i uspjeha na budućim turnirima.

“Velikom pobjedom i ove godine u Vimbldonu, na najvećem teniskom turniru na svijetu, gdje ste po ko zna koji put pokazali svoje raskošno majstorstvo i superiornost, još jednom ste potvrdili da s pravom nosite titulu najboljeg svjetskog tenisera, a nas još jednom učinili srećnim i ponosnim”, naveo je Dodik u čestitki.

On je dodao da i ovaj briljantno osvojeni turnir još više drži u ubjeđenju da će Đoković mnogo godina gospodariti svjetskim tenisom.

“Neizmjerno smo Vam zahvalni za sve trenutke radosti i sreće koju nam Vašim sportskim uspjesima priređujete već godinama”, istaknuto je u čestitki Đokoviću.

Prvi teniser svijeta Novak Đoković osvojio je danas petu titulu na Vimbldonu, savladavši u finalu Švajcarca Rodžera Federera rezultatom 3:2.

Odbranom titule na Vimlbdonu, Đoković je osvojio 16. gren slem turnir u karijeri. /kraj/msb

Višković uputio čestitku Đokoviću

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković čestitao je srpskom teniseru Novaku Đokoviću osvajanje titule prvaka na Vimbldonu, čime je potvrdio da je u samom vrhu svjetskog tenisa.

“Veliko mi je zadovoljstvo da Vam, u ime Vlade Republike Srpske i svoje ime, čestitam na osvajanju još jedne titule prvaka na Vimbldonu. U istorijskom meču, petom pobjedom na ovom prestižnom teniskom turniru, pokazali ste izvanredne sportske sposobnosti i tako potvrdili svoje mjesto u samom vrhu svjetskog tenisa, te učinili ponosnim sve ljubitelje sporta u Republici Srpskoj”, navedeno je u čestitki.

Višković je dodao da je Đoković postignutim uspjesima i ponašanjem uzor mladim ljudima u Republici Srpskoj, ali i širom svijeta.

“Želim Vam dobro zdravlje, profesionalni i lični uspjeh, te još mnogo pobjeda na svjetskim takmičenjima”, navodi se u čestitki predsjednika Vlade Srpske.

Cvijanovićeva čestitala Đokoviću osvajanje Vimbldona

Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović čestitala je prvom teniseru svijeta Novaku Đokoviću osvojenu petu titulu na Vimbldonu i osvajanje 16. Gren slema.

“Izuzetno mi je zadovoljstvo da Vam u ime građana Republike Srpske i u svoje ime čestitam na pobjedi i osvojenoj petoj tituli na prestižnom teniskom takmičenju Vimbldonu”, navedeno je u čestitki Cvijanovićeve.

Ona je istakla da je Đoković još jednom obradovao brojne ljubitelje tenisa i sve vjerne navijače u Republici Srpskoj i potvrdio da je bez premca.

“Čestitam Vam na veličanstvenom uspjehu i želim još mnogo pobjeda u narednom periodu”, navodi se u čestitki.

Prvi teniser svijeta Novak Đoković osvojio je danas petu titulu na Vimbldonu, savladavši u finalu Švajcarca Rodžera Federera rezultatom 3:2.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana