Žikica Milosavljević napustio Lokomotivu: Niko ne može da mi se miješa u posao

Siniša Kotaraš
Žikica Milosavljević napustio Lokomotivu: Niko ne može da mi se miješa u posao

Brčko – Nakon samo dva odigrana kola Premijer lige rukometaši Lokomotive ostali su bez trenera.

Naime, legenda srpskog rukometa Žikica Milosavljević odlučio je da napusti klub iz Brčkog, a sa svojom odlukom prvo je upoznao igrače sa kojima se oprostio na treningu.

- Nisam preko noći doneo ovu odluku. U poslednje tri nedelje počeo sam da doživljavam da mi se mešaju u posao i način vođenja treninga. To je nešto što ja sebi nikada nisam dozvoljavao, pogotovo ne od ljudi koji nemaju nikakvog trenerskog iskustva. Da se razumemo, prihvatam sve sugestije, predloge i kritike, ali se zna kako se oni iznose. Dakle, nije bilo nikakve svađe, razišli smo se ljudski i korektno i ja Lokomotivi želim mnogo sreće i uspeha u nastavku prvenstva - istakao je sada već bivši trener Brčaka.

On je na klupu Lokomotive stigao iz Konjuha iz Živinica, u junu 2018. godine, a nakon odlaska iz Brčkog nije poznato gdje će nastaviti trenersku karijeru. Spekulacije da će preuzeti Crvenu zvezdu nisu tačne, jer je Beograđane preuzeo Radan Rovčanin.

Sa druge strane prvi čovjek brčanskog premijerligaša Goran Vasić ističe kako ih je iznenadio odlazak Milosavljevića.

- Mislim da to baš i nije tako, ali to je njegova odluka i mi smo je ispoštovali. Sve nas je iznenadio ovim potezom, naša saradnja nije trebalo ovako da se završi, a kada je već tako, ne preostaje mi ništa drugo nego da mu zahvalim za sve što je uradio u Lokomotivi i da mu poželim puno sreće u nastavku karijere - naglasio je Vasić koji će, do angažovanja novog trenera, raditi sa ekipom koja je, nakon dva odigrana kola, na 13. poziciji sa jednim osvojenim bodom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana