U novim dresovima do vrha tabele: Mozzart podržao FK Vučijak Majevac

Mozzart
Foto: Mozzart

U Fudbalskom klubu Vučijak iz Majevca kod Doboja ljubav prema fudbalu gaje od 1976. godine. Njihov prvi tim trenutno se takmiči u Trećoj ligi, a već godinama igraju u istim dresovima. Naime, u majskim poplavama 2014. godine uništena je oprema koju su do tada koristili, pa su proteklih osam godina igrali u jedinoj garnituri koji su uspjeli da nabave. Tome je došao kraj jer ih je regionalni lider u priređivanju igara na sreću usrećio novom opremom.

Hvala kompaniji Mozzart na ovom gestu. Svi smo oduševljeni, a ovaj poklon nam je dobar podsticaj za nastavak takmičenja jer momcima novi dresovi zaista mnogo znače", kaže Nenad Ostojić iz FK Vučijak Majevac, Doboj.

 Njihov prvi tim čini 28 seniora, a podmladak 18 kadeta. Seniori, koji su zablistali u novim dresovima, trenutno se takmiče u Trećoj ligi RS gdje su šesti na tabeli. Ambicija im je da do kraja sezone održe poziciju ili napreduju na ljestvici, a izvjesnije je da će im to poći za rukom iduće sezone.

Fudbaleri iz okoline Doboja tako su se pridružili porodici klubova koji se za bodove bore u opremi za znakom „M". A takvih je na stotine širom BiH jer su novu opremu iz Mozzarta dobili u akciji „Novi dresovi za nove šampione".

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Galerija
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana