U “Boriku” nas očekuje spektakl “Hektor fajt najt”

N.L.
U “Boriku” nas očekuje spektakl “Hektor fajt najt”

BANjALUKA - Najzvučnije regionalno ime u svijetu kik-boksa Denis Marjanović poslije duže pauze vraća se u ring na priredbi “Hektor fajt najt”.

Iskusni borac uveličaće ovaj događaj, a na svoje veliko zadovoljstvo ponovo će biti pred banjalučkom publikom.

Marjanovićeva karijera traje skoro 20 godina. Prošao je mnogo toga i s pravom nosi epitet najboljeg regionalnog borca.

Prošao je organizacije poput Kunluna Nj5,  bio je vlasnik pojasa u FFC, a još je šampion “Megdana”. Sa velikim zadovoljstvom prihvatio je novi izazov protiv Darija Kadića.

- Još jednom ću se boriti pred svojom publikom u Banjaluci, što mi predstavlja veliko zadovoljstvo pred kraj karijere. Svojim nastupom želim da dam dodatnu težinu ovom događaju koji će, nadam se, prerasti u tradiciju kada se povučem iz ringa. Osjećam se dobro, poslije operacije koljena nastavio sam sa laganim treninzima i već sam dva mjeseca u pripremama za ovaj meč - rekao je Marjanović.

Sve ljubitelje borilačkih sportova u petak u dvorani “Borik” očekuje pravi spektakl. Program počinje u 20 časova, a očekuje se da dvorana bude ispunjena.

Mnogo zanimljivih imena naći će se u ringu, poput Alije Tucaka i Viktora Vasića, veoma atraktivan meč očekuje se od Edija Sinanovića i Dragana Cimeše, a svoj bokserski debi imaće član KBS Hektor Stefan Čajić.

Naravno, atmosferu će do usijanja dovesti domaći borci Tošić, Pantić i Marjanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana