Remi Borca i Leotara u Trebinju

Agencije
Foto: FK Borac

TREBINjE -Drugu utakmicu 13. kola Premijer Lige BiH na stadionu Police odigrali su Leotar i Borac i podijelili bodove, odigravši 1-1, a meč u Trebinju protekao je većim dijelom pod tenzijama i napetom atmosferom.

Leotar je došao do vođstva u 24. minuti preko Dejana Maksimovića, što je prvi pogodak u sezoni za veznjaka ekipe iz Trebinja.

Primljeni go „razbudio“ je ekipu Borca koja je malo više napala do odlaska na odmor. Prijetili su Goran Zakarić i Jovo Lukić, ali bez uspjeha.

Tim Branislava Krunića mogao je u samom finišu udvostručiti prednost, ali šut Miloša Aćimovića sa peterca odbrana Banjalučana uspjela je izblokirati, tako da se na odmor otišlo vodstom domaćina 1-0.

Trener gostiju Nemanja Miljanović na poluvremenu iz igre izvodi Envera Kulašina a uvodi Milana Vušurovića, koji dva minuta kasnije pogađa mrežu Leotara za 1-1.

U 68. minutu sudija je dosudio prekršaj nad Stojanom Vranješem od strane  Marka Perišića, zbog čega su negodovali fudbaleri Leotara.

Došlo je rasprave, koškanja i naguravanja na terenu između igrača obje ekipe, a na kraju je sudija podijelio pet žutih kartona igračima Leotara i dva Borcu.

Perišić je dobio drugi žuti karton i napustio je teren, što je naišlo na negodovanje publike. Prekid je trajao oko pet minuta, a Trebinjci su meč nastavili sa deset igrača.

Borac je pokušao iskoristiti igrača više do samog kraja susreta, ali su igrači Leotara uspjeli da se odbrane.

Domaći navijači do kraja meča u nekoliko navrata su skandirali „lopovi”, a igrano je šest minuta sudijske nadoknade.

Sudija je Trebinjcima tokom meča podijelio čak devet žutih kartona.

Borac je trenutno četvrti na tabeli sa 18 bodova, a Leotar je sa 15 osvojenih bodova na sedmoj poziciji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana