Milinović: Uskoro potvrda da Đoković dolazi u Banjaluku

Dušan Repija
Milinović: Uskoro potvrda da Đoković dolazi u Banjaluku

BANjALUKA - Predsjednik Teniskog saveza Republike Srpske Draško Milinović u intenzvnom je kontaktu sa oranizatorima "Adrija tura" i do kraja sedmice trebalo bi da budu otklonjene sve dileme u vezi sa dolaskom Novaka Đokovića u Banjaluku 3. i 4. jula.

Najbolji teniser svijeta danas je u Beogradu detaljnije upoznao javnost sa regionalnim projektom, navodeći da su turniri u Beogradu i Zadru sigurni, a da se čeka potvrda turnira u Banjaluci i Crnoj Gori.

- Lično želim da tamo igramo, ali zbog kasnog početka organizacije, te dve lokacije još nisu sigurne, ali radimo na tome. Imamo saradnju sa lokalnim federacijama, koji će organizovati turnire za mlađe i nižerangirane igrače i ko osvoji, igraće sa nama tokom vikenda - rekao je Đoković.

Ipak, Milinović je optimista i kaže da će sve biti poznato do kraja sedmice.

- Radimo na usaglašavanju svih detalja u vezi za održavanjem ovog prestižnog turnira u Banjaluci i u toku ove sedmice ćemo razgovarati o otklanjanju svih dilema. Uopšte ne sumnjam da Banjaluka biti jedan od domaćina kao što je predviđeno - rekao je Milinović.

Organizator turneje je "Adrija tur" odnosno Fondacija Novaka Đokovića, a Teniski savez Republike Srpske kao i svi savezi u regionu partner.

Đoković je saopšto da će od igrača iz svjetskog vrha nastupiti Dominik Tim, Grigor Dimitrov i Aleksandar Zverev.

 

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana