Laktaši: Bod po mjeri gostiju

D. P.
Laktaši: Bod po mjeri gostiju

LAKTAŠI - Iako su na povratničkom debiju u prvoligaškom društvu očekivali cijeli plijen fudbaleri Laktaša pred velikim brojem navijača igrali su neriješeno sa Željezničar Sport timom, 1:1.

Bila je ovo prva prvoligaška utakmica Laktaša poslije deset godina u kojoj su do prednosti došli u 62. minutu pogotkom Ognjena Škorića. Radost domaćih trajala je samo četiri minuta, jer je banjalučki “dječji vrtić” preko Bojana Sladojevića stigao do izjednačenja.

- Očekivali smo trijumf na premijeri, pogotovo poslije dobrih izdanja u kontrolnim utakmicama, međutim, veoma sparno vrijeme daleko je više odgovaralo mlađim igračima gostiju. Sigurno je da je moje igrače malo sputao i pritisak višeg ranga takmičenja, ali očekujem da ćemo ova dva izgubljena boda na startu sezone nadoknaditi na nekom od narednih mečeva - naglasio je šef stručnog štaba Laktaša Miljan Bajić.

Mladost sa “Predgrađa” je još jednom potvrdila da će ponovo biti tvrd orah za sve rivale.

- Nastavljamo sa praksom afirmacije mladih igrača i ovaj bod sigurno će mnogo značiti pojedinim igračima, kojima je ovo bila premijera u prvoligaškom fudbalu Srpske - rekao je kormilar Banjalučana Asmir Avdukić.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana