Krupa na velikom ispitu: Šampionu se ne prijeti

D. P.
Krupa na velikom ispitu: Šampionu se ne prijeti

BANjALUKA - Da su birali fudbaleri Krupe sigurno ne bi mogli izabrati težeg rivala na startu povratničke sezone, jer će u prvom kolu m:tel Premijer lige u nedjelju od 17.30 časova na svom terenu ugostiti dvostrukog uzastopnog šampiona Sarajevo.

Za domaćina će ovo biti još jedna premijera, jer će ovo biti prvi zvaničan susret odigran na novoj vještačkoj podlozi, koja je nedavno postavljena umjesto one dotrajale.

- Odradili smo dva, tri treninga na novoj podlozi i igrali se polako privikavaju. Svjesni smo težine zadatka, koji nas očekuje u ovom susretu, ali od starta moramo da vrijedno sakupljamo bodove i što prije stignemo do mirne zone - naglasio je šef stručnog štaba premijerligaša iz kanjona Tijesno Zoran Marić.

U kombinaciji za ovaj susret iskusni strateg neće moći računati samo na Stojana Maksimovića.

-  On se posljednjih dana žali na blago povišenu temperaturu i kašalj i sigurno neće biti u kombinaciji. Svi ostali su spremni da se uhvate u koštac sa Sarajevom i nadam se da u ovom duelu možemo stići do pozitivnog rezultata, a to bi za nas bio i bod. Šampionu se nikada ne prijeti, ali ako se ukaže prilika da dođemo do cijelog plijena znaćemo da je iskoristimo - dodao je Marić.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana