Za meč sa Radnikom Zvezda pušta u prodaju 24.500 karata

Agencije
Za meč sa Radnikom Zvezda pušta u prodaju 24.500 karata

Kako će za slijedeće kolo Superlige biti dozvoljeno prisustvo navijača na tribinama, Crvena zvezda planira da za meč sa Radnikom u prodaju pusti 24.500 ulaznica.

Prisustvo navijača na tribinama biće na fudbalskim utakmicama u Srbiji dozvoljeno od slijedećeg vikenda. Vlada Srbije donijela je ovakvu odluku, ali uz striktna ograničenja na koja je Crvena zvezda u saopštenju podsjetila sve one koji odluče da dođu na meč.

Treba napomenuti da odluka Vlade da se dozvoli prisustvo navijača na sportskim događajima na otvorenom podrazumijeva okupljanje do 1.000 ljudi.

Iz Crvene zvezde dobili smo objašnjenje da za događaje na otvorenom nije određen maksimalan broj ljudi koji mogu da se okupe. Iz Ljutice Bogdana pozivaju se na izjavu doktorke Slađane Kisić Tepavčević da su mjere ublažene i da u prilog ovakvoj odluci ide i lijepo vrijeme koje smanjuje mogućnost prenošenja virusa, ali da odluka o tome da li je odlazak na utakmicu rizik ostaje na svakom pojedincu. Kisić Tepavčević je naglasila i da ostaje preporuka da između navijača bude razmak najmanje jedan metar.

"Meč sa Radnikom iz Surdulice biće odigran uz prisustvo publike, ali uvažavajući sve mere i propise, kako bi se sprečilo širenje koronavirusa.

U skladu sa odlukom o poštovanju razmaka od jednog mesta između gledalaca, polovina kapaciteta našeg stadiona biće puštena u prodaju, što znači 24.500 karata. Marakana je dovoljno velika da i uz takvo ograničenje može da se napravi fenomenalna atmosfera na tribinama.

Humanitarna akcija koju je Crvena zvezda pokrenula pre pandemije koronavirusa i koja je bila planirana za meč protiv Napretka da prihod od prodaje ulaznica, koje će i sada koštati 75 dinara za sve tribine, ide Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj i manastiru Cerenska reka na Kosovu i Metohiji, biće sprovedena sada.

Sve karte koje su kupljene za meč protiv Napretka (ukupno 2920), važiće i za susret sa Radnikom.

Crvena zvezda i ovom prilikom moli publiku da poštuje sve mere i propise Vlade Srbije. Proslava 31. titule, kao i 75. rođendana kluba će biti u poslednjem kolu na meču protiv Proletera, kada se nadamo da će biti dozvoljeno da Marakana bude punija od onog što nas očekuje u meču protiv Radnika. Dođite da pozdravite Dejana Stankovića i crveno-bele šampione", saopštio je klub

Meč se igra u subotu od 18 časova.(N1)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana