FK “Borac” Lužani najavio prestanak sa radom

GS
Foto: Fejsbuk

Fudbalski klub Borac iz Bosanskih Lužana prestaje sa funkcionisanjem 11 godina nakon posljeratnog obnavljanja rada, saopšteno je iz ovog sportskog kolektiva.

Ovoga puta nisu u pitanju ratna dejstva, ali jesu “čudna vremena u kom živimo, a koje iza sebe ostavlja pustoš i tišinu”, navodi se u saopštenju kluba.

– Bilo je lijepo proteklih 11 godina u svake druge nedjelje na našem stadionu na kojem se okupljao veliki broj navijača i gdje se odigralo dosta dobrih utakmica i derbija. Ružna je ovo što se moralo desiti, ali pamtićemo lijepe momente, kažu u klubu.

Iz FK Borac su se ovom prilikom zahvalili igračima koji su nosili dres kluba, trenerima, sponzorima, prijateljima i svima koji su pomogli funkcionisanje kluba, dodajući da će teren sa svom infrastrukturom biti dostupan svim sugrađanima.

Pred početak nove sezone došlo je do povećanja kotizacija, troškova službenih lica, prevoza i drugih izdataka, koje ne prati povećanje budžeta klubova, što će zasigurno otežati, pa i onemogućiti rad brojnim kolektivima,prenosi dervenracafe.com.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana