Profesor „obilježio“ šest godina od svog urnebesnog uključenja u program BBC-ija VIDEO

GS
Profesor „obilježio“ šest godina od svog urnebesnog uključenja u program BBC-ija VIDEO

LONDON - Profesor političkih nauka na Nacionalnom univerzitetu Pusan u Južnoj Koreji Robert Keli „obilježio“ je na „Tviteru“ šestu godiđnjicu svog urnebesnog javljanja za BBC.

-Danas je šesta godišnjica videa „BBC tata“ - tvitovao je  Keli koji je i retvitovao svoju objavu iz prošle godine  u kojoj je pokazao kako sada izgledaju njegova sada- 10-godišnja ćerka Merion i sedmogodišnji sin Džejms.

Keli, inače politički analitičar BBC-a,  njegovi ćerka i sin, te supruga Kim Jung postali su poznati širom svijeta kada je Keli prije šest godina u programu uživo pokušao da komentariše situaciju sa predsjednicom Južne Koreje. A onda je sve pošlo naopako.

Tek što je počeo da odgovara na pitanja kolege iz londonskog studija, u sobu iz koje se uživo javio preko „Skajpa“, uletjela je njegova kćerka, tada četvorogodišnja Merion.

 -Roberte, mislim da je u sobu ušlo jedno od tvoje djece – rekao mu je voditelj.

 Da situacija bude još komičnija, dok je Keli pokušavao da udalji ćerkicu, ubrzo se za sestrom u hodalici „dovezla“ i beba – sin Džejms.

-Izvinite - uspio je da izgovori nasmijani Robert Kelly, ali vidno razbijene koncentracije.

Najsmješniji dio je uslijedio kada je njegova supruga kojoj su djeca „pobjegla“, uletjela za njima i nekako ih odnijela iz sobe, pokušavajući da se sakrije od kamere.

Video je i danas viralan i za mnoge je najsmješnije javljanje uživo ikada.

 

lol

Because the blow-up mattress I was to lazy to deflate makes the room https://t.co/x6Ha1WTfNv

— Robert E Kelly (@Robert_E_Kelly) March 11, 2023

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana