Izborna noć uživo: Tomaš i treći put na čelu opštine Prnjavor

G.S.
Izborna noć uživo: Tomaš i treći put na čelu opštine Prnjavor

U Republici Srpskoj glasanje na lokalnim izborima je završeno je večeras u 19 časova i u toku je prebrojavanje glasova. Kandidati SNSD-a proglasili su pobjedu u nekoliko opština i gradova kao i gradovima Doboju i Gradišci, dok u opozicionim strankama tvrde da su osvojili Bijeljinu i Banjaluku.

1:11 Darko Tomaš i naredne četiri godine vodiće opštinu Prnjavor.Prema podacima Centralne izborne komisije BiH, Tomaš, koji je kandidat SNSD-a osvojio je 58,65 odsto glasova, dok je Milan Aleksić, kandidat SDS-a, dobio 41,35 odsto glasova.

Ovo je Tomašev treći mandat na čelu opštine.

00:16 - Demos je, prema dosadašnjim podacima, osvojio više od 60 odborničkih mandata u cijeloj Republici Srpskoj i može da bude zadovoljan izbornim rezultatom, rekao je večeras predsjednik Izbornog štaba ove stranke Boran Bosančić.
Prema njegovim riječima, najviše mandata, na osnovu dosadašnjih podataka, Demos je osvojio u Izbornoj jedinici šest - 14.

16.11.2020

23:59 - Predsjednik DNS-a Nenad Nešić izjavio je u Istočnom Sarajevu da je zadovoljan ostvarenim izbornim rezultatom ove stranke, ali da sjenu na to baca gubitak Prijedora.
 

23:57 - Kandidat SNSD-a za načelnika opštine Pale Boško Jugović proglasio je pobjedu na lokalnim izborima.
Jugović je rekao novinarima da je sa hiljadu glasova razlike pobijedio kandidata PDP-SDS Nenada Vukovića i da je to bilo očekivano.
 

23:58 - Kandidat SNSD-a za načelnika opštine Vlasenica Miroslav Kraljević, prema preliminarnim rezultatima, pobijedio je na lokalnim izborima za načelnika opštine Vlasenica, saopšteno je iz Izbornog štaba ove stranke.
Kraljević je osvojio 3.060 glasova, a njegov protivkandidat Danijela Đukić iz SDS-a 1.760.
 

23:52 - Kandidat SNSD-a za načelnika Laktaša Miroslav Bojić izjavio je za Srnu da je pobijedio sa oko 70 odsto podrške građana.
"Kada je riječ o glasovima za lokalni parlament, još traje brojanje i te rezultate ćemo imati naknadno", rekao je Bojić, čiju su kandidaturu podržali koalicioni partneri.

23:50 Kandidat SNSD-a za načelnika opštine Čelinac Vlado Gligorić dobio je 3.769 glasova podrške birača na izborima, dok je njegov protivkandidat iz DNS-a Željko Dubravac dobio 3.200, potvrđeno je Srni u Opštinskoj izbornoj komisiji. Gligorić je rekao Srni da duguje zahvalnost svim građanima koji su izašli na izbore, a posebno onima koji su mu dali podršku.

23:42 Prema prvim rezultatima iz izbornih štabova sa 39 biračkih mjesta, najviše glasova za Skupštinu opštine Novi Grad ima SNSD 42,28 odsto. Na osnovu ovih podataka, DNS ima 10,03 odsto, DEMOS 0,31, SP 7,79, NDP 4,73, SDS 22,21 i PDP 10,57.

23: 41Predsjednik Gradskog odbora SDS-a Prijedor Milan Tubin izjavio je večeras da će skupštinsku većinu u ovom gradu sastaviti SDS i DNS.

- Što se tiče naših kandidata, očekujemo neku standardnu priču SDS-a od četiri do šest odbornika, ali to ćemo vidjeti sutra. Rano je još i znamo sigurno da ćemo u Prijedoru nevezano šta bude, DNS, SDS obavljati skupštinsku većinu - rekao je Tubin novinarima u Prijedoru.

23: 40 Kandidat SDS-a u Ljubinju Stevo Drapić pobijedio je na izborima za načelnika opštine, potvrđeno je Srni u Opštinskoj izbornoj komisiji. Drapić je imao oko 250 glasova više u odnosu na svog protivkandidata iz SNSD-a Rista Milutinovića.

23:39 Kandidat SDS-a za načelnika opštine Bileća Veselin Vujović rekao je večeras da je pobjednik lokalnih izbora u ovoj lokalnoj zajednici.

23:29 - Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Istočnog Sarajeva Ljubiša Ćosić proglasio je večeras pobjedu na lokalinim izborima.
Ćosić je rekao da su rezultati koje je na lokalnim izborima osvojio u opštinama Istočno Novo Sarajevo, Pale i Trnovo nedostižni u odnosu na one glasove koje je izgubio u opštinama Istočni Stari Grad, Istočna Ilidža i Sokolac. Opširnije pročitajte OVDJE

23.26 Kandidat SDS-a za načelnika opštine Istočni Mostar Božo Sjeran proglasio je pobjedu na lokalnim izborima. Sjeran je rekao Srni da je osvojio 102 glasa, dok je njegov protivkandidat Milorad Račić iz SNSD-a osvojio 36 glasova.

23:25  - Kandidat SNSD-a Zoran Stevanović za gradonačelnika Zvornika, prema prvim nezvaničnim podacima, osvojio je 22.825 glasova ili oko 75 odsto glasova birača koji su izašli na izbore, potvrdila je Srni član Gradske izborne komisije Gospava Jeremić.

23: 05 Lider SNSD-a Milorad Dodik izjavio je da je tužan što je SNSD izgubio Banjaluku, odnosno poziciju gradonačelnika.

- Poštujemo volju birača, ali mislimo da je to greška - rekao je Dodik. Opširnje pročitajte OVDJE

23:02 - Generalni sekretar SPS-a Andrea Dorić izjavila je večeras da je ova stranka za sada sigurno osvojila dva odbornička mjesta u Skupštini grada Banjaluka, te po jedno u Derventi i Laktašima.
23:01 - Kandidat SNSD-a za načelnika opštine Mrkonjić Grad doktor Dragan Vođević dobio je oko 70 odsto podrške birača na današnjim izborima, potvrđeno je Srni u Opštinskoj izbornoj komisiji.

23:00 - Kandidat koalcije PDP - SDS za načelnika Kotor Varoša Zdenko Sakan proglasio je izbornu pobjedu sa osvojenih 67 odsto glasova. Prema podacima PDP-a, Sakan ima 4.000 glasova više od protivkandidata iz SP-A Slobodana Župljanina.

22:57 - Kandidati Ujedinjene Srpske za načelnike opština Bratunac Srđan Rankić i Stanari Radojica Ćelić imaju prednost nad svojim protivkandiatima i očekuje se njihova izborna pobjeda, rekao je predsjednik stranke Nenad Stevandić.

22:55 Izborni štab Demosa u Šekovićima proglasio je pobjedu svog kandidata Miladina Lazića za načelnika te opštine u naredne četiri godine.
- Prebrojani su glasovi na svim redovnim biračkim mjestima i naš kandidat Miladin Lazić je dobio 370 glasova više u odnosu na SNSD-ovog Momira Ristića - naveli su u Izbornom štabu.

22:54 Kandidat SDS-a za načelnika opštine Istočni Mostar Božo Sjeran proglasio je pobjedu na lokalnim izborima.
Sjeran je rekao Srni da je osvojio 102 glasa, dok je njegov protivkandidat Milorad Račić iz SNSD-a osvojio 36 glasova.

22:53 Na osnovu 80 odsto obrađenih glasova, kandidat SDS-a za gradonačelnika Bijeljine Ljubiša Petrović osvojio je 47,54 odsto glasova, a kandidat SDS Semberije Mićo Mićić 40,06 odsto glasova, rekao je nosilac liste SNSD-a za odbornike u Skupštini grada Bijeljina Nedeljko Ćorić.

Prema preliminarnim i nepotpunim podacima, Srđan Rankić, nezavisni kandidat za načelnika opštine Bratunac kojeg podržava 12 stranaka, u prednosti je u odnosu na protivkandidata i aktuelnog načelnika opštine Nedeljka Mlađenovića, izjavila je Srni predsjednik Opštinske izborne komisije Ivana Milanović.
Ona je naglasila da još nisu prikupljeni podaci sa svih biračkih mjesta.

22:44 Kandidat SNSD-a Radenko Reljić je sa osvojenih 5.747 glasova birača u Kozarskoj Dubici obnovio mandat načelnika opštine, potvrđeno je u Izbornom štabu SNSD-a u Kozarskoj Dubici.

22:35 - Predsjednik SDS-a Mirko Šarović izjavio je večeras u Banjaluci da je ova stranka osvojila šest načelničkih pozicija više nego što je imala do sada, te da je opozicija pobijedila u 21 lokalnoj zajednici. Šarović je istakao da je najvažnije da je SDS "odbranio Bijeljinu", te da pobjeda kandidata opozicije u Banjaluci i Bijeljini nagovještava velike promjene u Republici Srpskoj.

22:34 Predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Drvar Goran Broćeta proglasio je pobjedu kandidata za načelnika opštine ove stranke Dušice Runić. Broćeta kaže da je Runićeva osvojila 1.525 glasova, dok je njen protivkandidat Mladen Kukolj ispred Srpske napredne stranke FBiH - "Samo najbolji idu naprijed" osvojio 1.472 glasa.

22:34 - Kandidat SNSD-a za načelnika opštine Istočno Novo Sarjevo Jovan Katić proglasio je večeras pobjedu na lokalnim izborima. Katić je novinarima rekao da je na osnovu 100 odsto prebrojanih glasova sa svih 14 glasačkih mjesta njegova prednost u odnosu na protivkandidata Dragana Vlačića iz SDS-a oko 2.800 glasova ili 70 odsto.

22:33 Kandidat SNSD-a Drago Kovačević za načelnika opštine Petrovac/Drinić, prema prvim nezvaničnim rezultatima, osvojio je 291 glas, izjavio je predsjednik Opštinske izborne komisije  Petrovac Bojan Ćulibrk. Njegovi protivkandidati, aktuelni načelnik Milan Grbić iz Demosa osvojio je 284 glasa, a Bojan Balaban iz DNS-a 177.

22:32 Prema nezvaničnim rezultatima, na lokalnim izborima u Han Pijesku kandidat SDS-a za načelnika opštine Slobodan Đurić dobio je 1.251 glas, kandidat SNSD-a Vlado Ostojić 852 glasa, a nezavisni kandidat Ljubomir Kraljević 77 glasova, rekla je predsjednik Opštinske izborne komisije Slavica Golišević. Ukupno su glasala 2.234 ili 71,58 odsto birača.

22: 32 Kandidat SDS-a za načelnika opštine Berkovići Nenad Abramović pobijedio je na lokalnim izborima u ovoj opštini, rečeno je Srni u Opštinskoj izbornoj komisiji. U OIK-u su naveli da je Abramović dobio 632 glasa, a njegov protivkandidat iz SNSD-a Bojan Kojović 554.

22:31 Prema prvim nezvaničnim podacima, kandidat SNSD-a za načelnika opštine Osmaci Radan Sarić osvojio je najviše glasova na današnjim lokalnim izborima, rekao je predsjednik Opštinske izborne komisije Vlado Kapur. On kaže da je Sarić osvojio 986 glasova, kandidat SDS-a i dosadašnji načelnik opštine Ljubo Petrović 686 glasova, dok je kandidat Ujedinjene Srpske Milovan Rebić dobio neznatan broj glasova.

22:31 - Kandidat SNSD-a Milan Kovač ostaje načelnik opštine Šipovo, pokazuju podaci Opštinske izborne komisije /OIK/. Kovač je osvojio 3.833, a Nikola Kedža iz SDS-a 1.504 glasa, potvrđeno je Srni u OIK.

22:30 - Kandidat SDS-a i PDP-a za gradonačelnika Gradiške Mirko Samardžija čestitao je svom proitvkandidatu Zoran Adžiću iz SNSD-a pobjedu na izborima. Samardžija je rekao da ga brine "veliki broj nevažećih glasačkih listića kada je riječ o izboru za gradonačelnika", te da još nisu poznati rezultati SDS-ove kandidatske liste za odbornike u Skupštini grada Gradiške.

22:28 - Kandidat SDS-a za načelnika opštine Lopare Rado Savić objavio je izbornu pobjedu i osvajanje četvrtog mandata.
"Dragi Majevičani, hvala na izuzetnoj podršci i ubjedljivoj pobjedi", objavio je Savić na društvenim mrežama.

22:27 - Kandidat SDS-a i PDP-a za gradonačelnika Gradiške Mirko Samardžija čestitao je svom proitvkandidatu Zoran Adžiću iz SNSD-a pobjedu na izborima.
Samardžija je rekao da ga brine "veliki broj nevažećih glasačkih listića kada je riječ o izboru za gradonačelnika", te da još nisu poznati rezultati SDS-ove kandidatske liste za odbornike u Skupštini grada Gradiške.

22:26 Kandidat SDS-a za načelnika opštine Berkovići Nenad Abramović pobijedio je na lokalnim izborima u ovoj opštini, rečeno je Srni u Opštinskoj izbornoj komisiji. U OIK-u su naveli da je Abramović dobio 632 glasa, a njegov protivkandidat iz SNSD-a Bojan Kojović 554.

22:25 Prema nezvaničnim rezultatima, na lokalnim izborima u Han Pijesku kandidat SDS-a za načelnika opštine Slobodan Đurić dobio je 1.251 glas, kandidat SNSD-a Vlado Ostojić 852 glasa, a nezavisni kandidat Ljubomir Kraljević 77 glasova, rekla je predsjednik Opštinske izborne komisije Slavica Golišević. Ukupno su glasala 2.234 ili 71,58 odsto birača.

22:24 Kandidat SNSD-a Drago Kovačević za načelnika opštine Petrovac/Drinić, prema prvim nezvaničnim rezultatima, osvojio je 291 glas, izjavio je predsjednik Opštinske izborne komisije  Petrovac Bojan Ćulibrk.

Njegovi protivkandidati, aktuelni načelnik Milan Grbić iz Demosa osvojio je 284 glasa, a Bojan Balaban iz DNS-a 177.

22:17 - Kandidat SDS-a za načelnika Ugljevika Vasilije Perić proglasio je izbornu pobjedu sa osvojenih 57 odsto glasova.
Prema podacima stranke, Perić ima 1.700 glasova više od protivkandidata iz SNSD-a Milutina Tasovca.

22:10 - Narodni demokratski pokret /NDP/ proglasio je večeras pobjedu svog kandidata Đorđa Milićevića za načelnika opštine Šamac. Menadžer kampanje NDP-a Nikola Kužet izjavio je večeras na konferenciji za novinare u Banjaluci da je prema 89 odsto prebrojanih glasova Milićević ponovo izabran za načelnika ove opštine.

22:98 - Prema podacima iz izbornog štaba SNSD-a, kandidat SNSD-a za načelnika opštine Novi Grad Miloslav Drljača osvojio je 6.157 glasova, a zajednički kandidat SDS-a i PDP-a Slobodan Stanić 5.805 glasa. 

22:08 Kandidat SNSD-a Milan Vukadinović biće novi načelnik Foče, pokazuju nezvanični podaci stranačkih štabova nakon prebrojanih 98 odsto glasova. Prema još nepotpunim i nezvaničnim podacima, za Vukadinovića je glasalo 55,4 odsto, a za Stankovića 40 odsto birača. Opširnije prročitajte OVDJE

21:53 Draško Stanivuković proglasio pobjedu u Banjaluci, opširnije pročitajte OVDJE

- Cijeloj RS želim da kažem jednu političku činjenicu - mi smo pobijedili u Banjaluci, pobijedili -  rekao je Stanivuković.

21:48 Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Doboja Boris Jerinić proglasio je večeras pobjedu na lokalnim izborima. Jerinić je rekao da je, na osnovu do sada prebrojanih glasova, osvojio više od 12.400 glasova, a njegovi protivkandidati daleko manje, 1.701, odnosno 593, opširnije pročitajte OVDJE

21: 47 Šef izbornog štaba prijedorskog SNSD-a Dragoslav Kabić izjavio je večeras da je razlika od oko 3.000 glasova u korist kandidata ove stranke za gradonačelnika Prijedora Dalibora Pavlovića u odnosu na rivale teško dostižna.

- Narod je u Prijedoru glasao za promjene. Presudila je mladost i činjenica da treba dati upravljanje mlađim ljudima. Vrijeme će pokazati da su građani bili u pravu - rekao je Kabić.

21:46 Kandidat SNSD-a za načelnika opštine Kalinovik Radomir Sladoje proglasio je pobjedu na lokalnim izborima. U opštini Kalinovik na lokalnim izborima glasalo je 80,96 odsto birača od 1.827 sa pravom glasa. Sladoje je rekao da je osvojio oko 150 glasova više od protivkandidata Miroslava Sladoja iz SDS-a.

21:45 Kandidat SNSD-a za načelnika opštine Ribnik Nebojša Karać ostaje načelnik, pokazuju podaci Opštinske izborne komisije.Karać je osvojio 2.755 od 3.738 glasova, a nezavisni kandidat Dragan Karać 703 glasa, potvrđeno je u Opštinskoj izbornoj komisiji.

21.45  Kandidat SNSD-a za načelnika opštine Prnjavor Darko Tomaš ubjedljivo vodi u odnosu na kandidata SDS-a Milana Aleksića. Prema podacima SNSD-a, Tomaš vodi sa 9.268 glasova, dok Aleksić ima 6.508.

21:44 - Trnovu su kandidati SNSD-a za načelnika opštine Dragomir Gagović i za gradonačelnika Istočnog Sarajeva Ljubiša Ćosić ostvarili ubjedljivu pobjedu na osnovu 100 odsto prebrojanih glasova, potvrđeno je u Opštinskog izbornoj komisiji /OIK/.

21:42 - Snežana Ružičić, kandidat SNSD-a za načelnika opštine Jezero, dobila je 478 glasova od ukupno 636, potvrdio je Srni predsjednik Opštinske izborne komisije /OIK/ Dejan

20:43 - Kandidat SNSD-a za načelnika opštine Novo Goražde Mila Petković proglasila je pobjedu na lokalnim izborima.

20:41 Član Glavnog odbora SDS-a Davor Šešić izjavio je večeras da su, prema njihovim preliminarnim podacima, kandidati ove strake za načelnike pobijedili u Brodu, Modriči, Derventi, Rudom i Tesliću. On je naveo da je u Bijeljini razlika između kandidata SDS-a za gradonačelnika Ljubiše Petrovića i kandidata SDS-a Semberije Miće Mićića oko osam odsto u korist Petrovića. "Kad je riječ o Banjaluci, izvjesno je da je kandidat PDP-a i SDS-a Draško Stanivuković novi gradonačelnik grada Banjaluka", rekao je Šešić

21:30 Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Trebinja Mirko Ćurić pobjednik je ovih lokalnih izbora u Trebinju, rekao je predsjednik Gradskog odbora ove stranke Luka Petrović. "Na osnovu 90 odsto izbrojanih glasova, od 45 biračkih mjesta, Ćurić vodi sa 1.500 glasova. Procenat je 55 naspram 45 u korist Mirka Ćurića. Imamo novog starog gradonačelnika".

21:28 Kandidat SNSD-a za načelnika opštine Milići Marko Savić proglasio je pobjedu na lokalnim izborima. Iz Izbornog štaba SNSD-a saopšteno je da je Savić osvojio 2.609 glasova, a njegov protivkandidat Nikodin Đurić iz SDS-a 1.460 glasova.

21:24 Prema podacima koji dolaze iz Bijeljine u trci za mjesto gradonačelnika vodi SDS-ov kandidat Ljubiša Petrović na obrađenih 67 biračih mjesta sa 8.965 glasova. Iza njega se nalazi kandidat SDS-A Semberija Mićo Mićić sa 7.347 glasova. rekla je predsjednik Gradske izborne komisije Dijana Savić Božić.

21: 11 Počelo je slavlje u Srebrenici, a kandidat SNSD-a Mladen Grujičić izrazio je zadovoljstvo na izboru Srebreničana. Grujičić vodi sa 62 odsto u odnosu na Aliju Tabakovića, kandidata SDA koji ima 38 odsto, prenosi ATV

21.05 Kandidat SNSD-a za načelnika opštine Bosansko Grahovo Uroš Đuran proglasio je pobjedu na lokalnim izborima.
Đuran je izjavio Srni da je osvojio 418 glasova od ukupno 933 birača koja su danas obavila građansku dužnost.

20:59 Šef izbornog štaba SNSD-a Srđan Rajčević istakao je da se ta stranka nalazi pred novom izbornom pobjedom. Naglasio je da podaci iz Banjaluke pristižu sporo, ali da imaju dobre rezultate iz mjesnih zajednica.

- Tendencije su veoma dobre i za Igora Radojičića i za SNSD - rekao je Rajčević u obraćanju medijima. Opširnije OVDJE

20:55 Prema onome što dobijamo iz gradskih i prigradskih naselja, Draško Stanivuković je budući gradonačelnik Banjaluke. Na 90 odsto mjesta sa kojih smo dobili podatke, rekao je u obraćanju za medije šef Glavnog izbornog štaba PDP-a Igor Crnadak.

20: 39  Prema podacima koji dolaze iz Bijeljine u trci za mjesto gradonačelnika vodi SDS-ov kandidat Ljubiša Petrović na obrađenih 67 biračih mjesta sa 8.965 glasova. Iza njega se nalazi kandidat SDS Semberija Mićo Mićić sa 7.347 glasova, prenosi ATV

20:34 Na lokalnim izborima u Prijedoru vodi kandidat SNSD-a Dalibor Pavlović sa 45,4 odsto glasova, podaci su SNSD-a.

Slijedi kandidat DNS-a Dragutin Rodić sa 36,3 odsto glasova, te Maja Dragojević Stojić, kandidat SDS-a sa 18,3 odsto, prenosi RTRS.

20:27 Prema preliminarnim rezultatima, kandidat SNSD-a za načelnika opštine Nevesinje Milenko Avdalović pobijedio je u ovoj opštini, osvojivši još jedan mandat, potvrđeno je za RTRS.

20:15 Zoran Adžić kandidat SNSD-a za gradonačelnika Gradiške ubjedljivo vodi u tom gradu.

Na uzorku od 16 odsto prebrojanih glasova, Zoran Adžić ima 64,91 odsto glasova, dok Mirko Samardžić 35,09.

20:00 Izlaznost u Srebrenici 61,9 odsto

Izlaznost na lokalnim izborima u Srebrenici do zatvaranja biračkih mjesta iznosi 61,9 odsto.

Na redovnim biračkim mjestima glasalo je 6.516 građana.

Na lokalnim izborima u Drvaru do 19.00 časova glasalo je 3.243 birača ili 52,51 odsto od registrovanih 6.175, rekla je Srni predsjednik Opštinske izborne komisije /OIK/ Nena Bosnić.

U Bosanskom Grahovu do 19.00 časova na izbore je izašlo 933 birača od ukupnog broja registrovanih koji iznosi 2.950, rekao je Srni predsjednik OIK-a Vojo Marić.

Na birališta u Bosanskom Petrovcu do 19.00 časova izašlo je 3.017 birača ili 49,06 odsto od ukupnog broja registrovanih 6.578, rekla je Srni predsjednik OIK-a Slobodanka Kecman.

Dragojević-Stojić: Pojedini članovi SDS radili za DNS

Kandidat SDS-a za gradonačelnika Prijedora Maja Dragojević-Stojić rekla je za da je ovo bila jedna od najprljavijih kampanja te da su pojedini članovi ove stranke radili direktno za DNS.

SNSD proglasio pobjedu u dvije opštine u RS

Radovan Kovačević, portparol SNSD-a, rekao je da je ova stranka proglasila pobjedu na lokalnim izborima u dvije opštine u Republici Srpskoj.

Kako je rekao Kovačević nakon što su birališta zatvorena, SNSD je proglasio pobjedu u Mrkonjić Gradu i Jezeru.

Podsjećamo, u ovim opštinama opozicija nije imala svog kandidata za načelnika.

Zatvorena birališta na lokalnim izborima

U Republici Srpskoj glasanje na lokalnim izborima je završeno, a time i izborna tišina.

Građani su glasali uz poštovanje epidemioloških mjera koje se odnose na sprečavanje širenja virusa korona.

Pravo glasa u opštinama i gradovima u Republici Srpskoj ima 1.235.482 birača.

Prema posljednjim podacima Centralne izborne komisije BiH, u Republici Srpskoj je do 16.00 časova na birališta izašlo 492.702 birača ili 42,25 odsto.

Izlaznost na lokalnim izborima do 11.00 časova na području Republike Srpske bila je 18,07 odsto.

CIK će saopštiti nove podatke u 21.00 časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana