Ћосић прогласио побједу у трци за градоначелника Источног Сарајева

Срна
Ћосић прогласио побједу у трци за градоначелника Источног Сарајева

ИСТОЧНО САРАЈЕВО - Кандидат СНСД-а за градоначелника Источног Сарајева Љубиша Ћосић прогласио је вечерас побједу на локалним изборима.

Ћосић је рекао да су резултати које је на локалним изборима освојио у општинама Источно Ново Сарајево, Пале и Трново недостижни у односу на оне гласове које је изгубио у општинама Источни Стари Град, Источна Илиџа и Соколац.

- У општини Источно Ново Сарајево однио сам убједљиву побједу са више од 2.700 гласова разлике - рекао је Ћосић.

Он каже да је у Трнову имао 350 гласова више од другопласираног кандидата Мирослава Лучића из СДС-а, те у Палама са 1.500 гласова разлике.

Ћосић је истакао да је први директно изабрани градоначелник Источног Сарајева, те захвалио онима који су га данас подржали, али и онима који нису.

- Посебно хвала онима који су ме подржали, јер су препознали да је оно што смо заједно радили много боље него што је било до сада. Источно Сарајево је показало да жели промјену и да буде компактан град - рекао је Ћосић новинарима.

Он је навео да жели да направи потпуно другачију Градску управу и да покаже да сваки човјек у овом граду може да се осјећа грађанином Источног Сарајева.

- Највише сам захвалан грађанима Источног Новог Сарајева, Пала и Трнова, који су ми омогућили убједљиву побједу - нагласио је Ћосић и додао да је убијеђен да ће и грађани Сокоца, Источне Илиџе и Источног Старог Града препознати његов рад.

Он каже да рад увијек покаже резултате. "То је оно што сам посљедњих година радио у општини Источно Ново Сарајево", поручио је Ћосић.

Он је рекао да је и СНСД-ов кандидат Јован Катић убједљиво побиједио за нечелника општине Источно Ново Сарајево са 2.800 гласова разлике.

- Без обзира на све покушаје криминализације, показали смо да нам грађани вјерују. Показали смо да радимо за грађане - оцијенио је Ћосић.

Он је изразио увјерење да за Источно Сарајево долази потпуно нова епоха, те да ће нерад бити искоријењен, а рад итекако вреднован.

Ћорић: Градоначелник Бијељине ИЗ СДС-а, скупштинска већина из коалиције уз СНСД

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана