Црнадак: Драшко Станивуковић је будући градоначелник Бањалуке

Д. М.
Црнадак: Драшко Станивуковић је будући градоначелник Бањалуке

Према ономе што добијамо из градских и приградских насеља, Драшко Станивуковић је будући градоначелник Бањалуке. На 90 одсто мјеста са којих смо добили податке, рекао је шеф Главног изборног штаба ПДП-а Игор Црнадак.

Ово је тек почетак изборне ноћи, немамо конкретне бројеве, али желимо да подијелимо неке трендове. Тешка, компликована кампања и за кандидате и за медије и за бираче. Хвала свима, Република Српска је показала да има демократску снагу да изађе на изборе и изабере ново руководство на локалном нивоу. Желим да захвалим свим здравственим радницима који су се протеклих мјесеци борили за здравље нашег становништва, рекао Црнадак.

Према његовим ријечима, први подаци и трендови говоре да је ПДП са својим партнерима направио један озбиљан политички заокрет.

- Према ономе што добијамо из градских и приградских насеља, Драшко Станивуковић је будући градоначелник Бањалуке. На 90 одсто мјеста са којих смо добили податке, Драшко је побједник и трендови су такви да је то немогуће промијенити. Огромна разлика је у Котор Вароши, гдје ће наш кандидат Зденко Сакан остати начелник. Радује нас побједа заједничког кандидата ПДП-а и СДС-а у Модричи, очекујемо побједу и у Дервенти, а у Бијељини такође води наш заједнички кандидат Љубиша Петровић. ПДП ће бити најснажнија и најпопуларнија странка у Бањалуци. Од вечерас РС чекају тектонске промјене, рекао је Црнадак.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана