Станивуковић: Побиједио сам у Бањалуци

ГС
Foto: Д. Поздеровић

БАЊАЛУКА- Кандидат ПДП-а за градоначелника Бањалуке Драшко Станивуковић прогласио је побједу на изборима.

Рекао је да ће испунити сва обећања која је дао током кампање и захвалио сарадницима и гласачима.

- Трг у нашем граду биће слободан, грађани ће се лијепо окупљати. Ово је шира порука не само за Бањалуку, већ за цијелу РС. Ово је порука за све оне који су отишли, да могу да се врате, да овдје живе - додао је кандидат ПДП-а за градоначелника Бањалуке.

- Ово је порука да се грађани не требају плашити промјена, ово је промјена која ће пријати. Рекли смо да је побједа у Бањалуци предуслов свих побједа - рекао је Станивуковић.

- Имамо наш програм, наш пут, развијаћемо овај град као отворен град, пријатељски град, град људског лица, али град у којем ће симбол увијек бити човјек. Ово ће бити град у којем ћете моћи напредовати без чланске карте. Нашом побједом Бањалука није ПДП-ова, а поготово није СНСД-ова, биће увијек Бајалучка - ријечи су Станивуковића.

Носилац одборничке листе ПДП-а Јелена Тривић рекла је да је ово значајан резултат за опозицију, не само у Бањалуци, него за цијели опозициони дух.
- Ово је битно за будућност Републике Српске да улази у фазу плурализма и вишестраначја, какво нам и треба - рекла је Тривићева.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана