Socijalisti računaju na dobar izborni rezultat u Hercegovini

RTRS
Socijalisti računaju na dobar izborni rezultat u Hercegovini

Trebinje - Socijalistička partija u Hercegovini računa na najmanje jedan poslanički mandat u Narodnoj skupštini, i daće veliki broj glasova za Parlamentarnu skupštinu BiH, rekao je predsjednik partije Petar Đokić, tokom posjete trebinjskom odboru.

Đokić kaže da ova partija u Trebinju uživa podršku i građana, jer imaju kvalitetne ljude. Najavio je da će u Bileći partija primiti desetine novih članova, i time pokazati da socijalisti napreduju u svakom gradu.

- Želimo svi zajedno da pomognemo da Hercegovina ima kvalitetno učešće u republičkom parlamentu. Socijalisti Hercegovine imaće svoje ljude koji će u institucijama Republike, ali i u Parlamentarnoj skupštini BiH brinuti o potrebama stanovnika ovog kraja - rekao je Đokić.

On je izrazio uvjerenje da će podrška socijalistima biti veća nego što je bila svih ranijih godina, navodeći da je jedan od razloga to što su se odgovorno odnosili prema svojim obavezama cijeneći povjerenje koje su im ukazali građani da obavljaju važne poslove u institucijama vlasti Republike Srpske.

Predsjednik Gradskog odbora SP Trebinje Rajko Ćapin istakao je da im mnogo znači podrška lidera stranke i njegovih saradnika.

- Pošli smo koracima razvoja i siguran sam da će Izborna jedinica devet imati direktnog predstavnika u Narodnoj skupštini Republike Srpske, a moguće je i dva - rekao je Ćapin.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana