Đokić: SP želi ubrzan ekonomski razvoj Srpske

Srna
Đokić: SP želi ubrzan ekonomski razvoj Srpske

Banjaluka - Predsjednik Socijalističke partije /SP/ Petar Đokić poručio je da ova partija želi ubrzan ekonomski razvoj Srpske koji podrazumijeva jačanje ekonomije, što će obezbijediti mnogo novih radnih mjesta i kod građana razviti osjećaj da je Srpska mjesto gdje se može živjeti i gdje je budućnost sigurna.

Đokić je naglasio da je SP u prethodnih 25 godina bila nosilac brojnih progresivnih političkih ideja koje su i realizovane za opšte dobro Srpske i svakog čovjeka u njoj, te da ova partija želi da nastavi takvu politiku i u budućnosti.

“Želimo politiku sigurnosti i stabilnosti i u kojoj će svaki čovjek biti slobodan i da na taj način kreira svoj život, da bude društveno uključen i aktivan i da stvorimo preduslove da Srpska može sigurno i slobodno da se razvija”, rekao je Đokić novinarima nakon otvaranja Rejonske kancelarije SP u banjalučkoj Mjesnoj zajednici Ada.

Đokić je naglasio da je otvorena nova rejonska kancelarija s ciljem da se obezbijedi neposredan kontakt između članova SP i svih građana ovog dijela Banjaluke, te da bi na taj način brže mogli da prepoznaju potrebe stanovništva ovog kraja i da to prenose i na institucije lokalne vlasti, ali i na nivo Srpske.

“Kroz ovakav pristup mi samo pokazujemo koliko smo partija iz naroda, sa narodom i za narod i koliko nam je stalo da u naredom periodu ostvarimo što neposredniju komunikaciju sa građanima”, naveo je Đokić.

Predsjednik Gradskog odbora SP Banjaluka Goran Selak rekao je da će, osim članova SP i sipmatizera, u Rejonsku kancelaruju moći da dolaze i svi građani mjesnih zajednica Ada, Debeljaci, Vrbanja i Česma i da predlažu rješenja za dobrobit svih građana ovih prigradskih naselja.

“Ovo je druga kancelarija koju otvara Gradska organizacija SP u Banjaluci. Prije nekoliko dana otvorili smo i kancelariju na Starčevici koja se pokazala korisnom”, rekao je Selak.

On je dodao da će, osim članova SP, u nju dolaziti i drugi građani, čak i članovi drugih partija koji žele da se uključe u rad SP u Banjaluci, jer su prepoznali da je program ove partije na dobrobit svih građana, ne samo Banjaluke već i Srpske.

“Socijalisti ne propagiraju svađe već jednakost i socijalnu pravdu i putem naših kadrova predlažemo dobra rješenja za sve građane”, naveo je Selak.

Šef Rejonske kancerarije SP u Mjesnoj zajednici Ada Sreten Đurlić naglasio je da je ova partija, koja je narodna, učinila mnogo na razvoju ovog dijela Banjaluke, te da će to biti nastavljeno i u budućnosti.

Otvaranju Rejonske kancelarije u Mjesnoj zajednici Ada prisustvovao je i visoki funkcioner SP i ministar rada i boračko-invalidske zaštite Srpske Milenko Savanović.

Članovi SP danas su podijelili i školski pribor i knjige osnovcima iz ove banjalučke mjesne zajednice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana