Vučić položio cvijeće u Malom Orašju i Duboni: Država neće dozvoliti zločin bez kazne

Tanjug
Vučić položio cvijeće u Malom Orašju i Duboni: Država neće dozvoliti zločin bez kazne

MALO ORAŠJE – Predsjednik  Srbije Aleksandar Vučić položio je danas cvijeće u spomen-parku u Malom Orašju na mjestu ubistva Nemanje Stevanovića, Lazara Milovanovića, Marka Mitrovića, Aleksandra Milovanovića, Nikole Milića i Petra Mitrovića.

-Sa najdubljim pijetetom odajem poštu nevinim žrtvama bezumnog pohoda koji je iza sebe ostavio očaj, tugu i pustoš. Kao roditelj, osećam ogroman bol zbog izgubljenih života i delim patnju porodica koje su ostale bez najvrednijeg blaga, bez svoje dece. Kao predsednik, obećavam da država neće dozvoliti zločin bez kazne, pobedu zla nad pravdom i zverstva nad čovečnošću. Neka počivaju u miru - napisao je predsednik Vučić na Instagramu buducnostsrbije.av.

Vučić je položio i cvijeće na mjestu ubistva Kristine i Milana Panića i Dalibora Todorovića u selu Dubona.

- Zajedno sa predsednikom Vlade Milošom Vučevićem polažem cveće na mestu na kojem su surovo prekinuti životi Milana, Kristine i Dalibora, a sa njima i sva radost i nadanja njihovih roditelja. Kuće ugašene i zavijene u crno, delo su zla koje nije znalo ni za milost, ni za stid, ni za ljubav – naveo je Vučić na Instagramu.

Naglasio je da je taj zločin ostavio "duboku ranu na duši cele Srbije, koja i danas stoji nema pred užasom koji nas je sve zadesio, ali i ujedinio sve dobre ljude naše zemlje u nameri da se svim snagama izborimo za društvo u kojem se ovakva tragedija ne sme ponoviti".

U selima Malo Orašje i Dubona 4. maja prije godinu dana ubijeno je devetoro, a ranjeno 12, uglavnom mladih ljudi.

Narednog dana uhapšen je osumnjičeni za masovno ubistvo Uroš Blažić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana