Da naš vladika gleda u oči Nijemce i Ruanđane: Knežević Vučiću poklonio Njegoševa djela

Tanjug
Da naš vladika gleda u oči Nijemce i Ruanđane: Knežević Vučiću poklonio Njegoševa djela

PODGORICA - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da nema nikakvu poruku za Crnu Goru po pitanju rezolucije o Srebrenici i poručio da svako treba da donese odluku o tome, a da će se Srbija ponašati u skladu sa tim.

"Kakav je smisao te rezolucije? Kažete da to nije nametanje kolektivne krivice. Nego šta je? Pošto je individualna krivica već određena presudama, o čemu se tu drugo radi pošto se ne pominje nijedno ime u samoj rezoluciji", rekao je Vučić novinarima u Kotoru, uoči Samita lidera zemalja zapadnog Balkana.

Govoreći o Samitu, Vučić je rekao da očekuje dobar razgovor.

"Nadam se da možemo da se približimo teškim i ozbiljnim reformama koje provodimo i koje su od velikog značaja za nas na zapadnom Balkanu. Verujem da i pre članstva u EU možemo da ostvarimo važne rezultate i korist za naše građane", dodao je Vučić.

Predsjednik Demokratske narodne partije Milan Knežević poklonio je danas Vučiću sabrana djela Petra Drugog Petrovića Njegoša, ali ne za kućnu biblioteku, kako je naveo, već za UN.

"Da naš vladika gleda u oči Nijemce i Ruanđane koji bi da ga proglase genocidnim. Svak je rođen da po jednom umre, čast i bruka žive dovijeka! Svi znamo gdje Crna Gora treba da bude", napisao je Knežević na društvenim mrežama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana