Да наш владика гледа у очи Нијемце и Руанђане: Кнежевић Вучићу поклонио Његошева дјела

Танјуг
Да наш владика гледа у очи Нијемце и Руанђане: Кнежевић Вучићу поклонио Његошева дјела

ПОДГОРИЦА - Предсједник Србије Александар Вучић рекао је да нема никакву поруку за Црну Гору по питању резолуције о Сребреници и поручио да свако треба да донесе одлуку о томе, а да ће се Србија понашати у складу са тим.

"Какав је смисао те резолуције? Кажете да то није наметање колективне кривице. Него шта је? Пошто је индивидуална кривица већ одређена пресудама, о чему се ту друго ради пошто се не помиње ниједно име у самој резолуцији", рекао је Вучић новинарима у Котору, уочи Самита лидера земаља западног Балкана.

Говорећи о Самиту, Вучић је рекао да очекује добар разговор.

"Надам се да можемо да се приближимо тешким и озбиљним реформама које проводимо и које су од великог значаја за нас на западном Балкану. Верујем да и пре чланства у ЕУ можемо да остваримо важне резултате и корист за наше грађане", додао је Вучић.

Предсједник Демократске народне партије Милан Кнежевић поклонио је данас Вучићу сабрана дјела Петра Другог Петровића Његоша, али не за кућну библиотеку, како је навео, већ за УН.

"Да наш владика гледа у очи Нијемце и Руанђане који би да га прогласе геноцидним. Свак је рођен да по једном умре, част и брука живе довијека! Сви знамо гдје Црна Гора треба да буде", написао је Кнежевић на друштвеним мрежама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана