Вучић положио цвијеће у Малом Орашју и Дубони: Држава неће дозволити злочин без казне

Танјуг
Вучић положио цвијеће у Малом Орашју и Дубони: Држава неће дозволити злочин без казне

МАЛО ОРАШЈЕ – Предсједник  Србије Александар Вучић положио је данас цвијеће у спомен-парку у Малом Орашју на мјесту убиства Немање Стевановића, Лазара Миловановића, Марка Митровића, Александра Миловановића, Николе Милића и Петра Митровића.

-Са најдубљим пијететом одајем пошту невиним жртвама безумног похода који је иза себе оставио очај, тугу и пустош. Као родитељ, осећам огроман бол због изгубљених живота и делим патњу породица које су остале без највреднијег блага, без своје деце. Као председник, обећавам да држава неће дозволити злочин без казне, победу зла над правдом и зверства над човечношћу. Нека почивају у миру - написао је председник Вучић на Инстаграму buducnostsrbije.av.

Вучић је положио и цвијеће на мјесту убиства Кристине и Милана Панића и Далибора Тодоровића у селу Дубона.

- Заједно са председником Владе Милошом Вучевићем полажем цвеће на месту на којем су сурово прекинути животи Милана, Кристине и Далибора, а са њима и сва радост и надања њихових родитеља. Куће угашене и завијене у црно, дело су зла које није знало ни за милост, ни за стид, ни за љубав – навео је Вучић на Инстаграму.

Нагласио је да је тај злочин оставио "дубоку рану на души целе Србије, која и данас стоји нема пред ужасом који нас је све задесио, али и ујединио све добре људе наше земље у намери да се свим снагама изборимо за друштво у којем се оваква трагедија не сме поновити".

У селима Мало Орашје и Дубона 4. маја прије годину дана убијено је деветоро, а рањено 12, углавном младих људи.

Наредног дана ухапшен је осумњичени за масовно убиство Урош Блажић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана