Socijalisti podržavaju Grujičića za načelnika Srebrenice

G.S.
Socijalisti podržavaju Grujičića za načelnika Srebrenice

Predsjednik Izvršnog odbora Socijalističke partije Slobodan Protić sastao se danas sa Draganom Jovanovićem, nosiocem liste ispred koalicije koju čine SP, PUP i NDP u Srebrenici. On je rekao da će ova koalicija podržati aktuelnog načelnika Mladena Grujičića za osvajanje drugog mandata u ovoj opštini.

– Srebrenica ide brzo naprijed, ali je i ovdje potrebna pomoć Republike. Ona izgleda mnogo bolje nego prije deset ili više godina, dobija obrise urbane sredine sa ozbiljnim kapacitetima za razvoj turizma, rudarstva, ali i drugih oblasti. Mi smo ubijeđeni da će koalicija oko Grujičića dobiti povjerenje svih građana ovog grada, ma kojem narodu pripadali, na opštu dobrobit. On je pokazao da ovaj grad može živjeti bez političkih manipulacija i konflikata i to treba da se nastavi – rekao je Protić.

Mladen Grujičić je rekao da je glavni cilj njegove politike otvaranje radnih mjesta za Srebreničane, kako bi se ovaj grad razvijao što brže.

– Otvorili smo preko 150 novih radnih mjesta u proteklom periodu i to ostaje naša politika. Naravno, veliku podršku smo dobili od naših partnera iz Socijalističke partije tokom cijelog ovog perioda – rekao je Grujičić.

Dragan Jovanović, nosilac liste ispred koalicije koju čine Socijalistička partija, NDP i PUP u Srebrenici rekao je da se tek sada raščišćavaju problemi nastali prilikom prijava kandidata na predstojeće izbore.

– Mi smo od starta kampanje imali problem jer nam je dotadašnji predsjednik Mile Janjić izašao kao samostalni kandidat za načelnika i narušio koalicioni dogovor. Iako je povukao kandidaturu, ostao je na listiću, ali su se sve srpske partije složile da se podrška da Mladenu Grujičiću. Imamo dobru saradnju sa svim partijama, zbog čega se nadamo i uspjehu na izborima – rekao je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana