Социјалисти подржавају Грујичића за начелника Сребренице

Г.С.
Социјалисти подржавају Грујичића за начелника Сребренице

Предсједник Извршног одбора Социјалистичке партије Слободан Протић састао се данас са Драганом Јовановићем, носиоцем листе испред коалиције коју чине СП, ПУП и НДП у Сребреници. Он је рекао да ће ова коалиција подржати актуелног начелника Младена Грујичића за освајање другог мандата у овој општини.

– Сребреница иде брзо напријед, али је и овдје потребна помоћ Републике. Она изгледа много боље него прије десет или више година, добија обрисе урбане средине са озбиљним капацитетима за развој туризма, рударства, али и других области. Ми смо убијеђени да ће коалиција око Грујичића добити повјерење свих грађана овог града, ма којем народу припадали, на општу добробит. Он је показао да овај град може живјети без политичких манипулација и конфликата и то треба да се настави – рекао је Протић.

Младен Грујичић је рекао да је главни циљ његове политике отварање радних мјеста за Сребреничане, како би се овај град развијао што брже.

– Отворили смо преко 150 нових радних мјеста у протеклом периоду и то остаје наша политика. Наравно, велику подршку смо добили од наших партнера из Социјалистичке партије током цијелог овог периода – рекао је Грујичић.

Драган Јовановић, носилац листе испред коалиције коју чине Социјалистичка партија, НДП и ПУП у Сребреници рекао је да се тек сада рашчишћавају проблеми настали приликом пријава кандидата на предстојеће изборе.

– Ми смо од старта кампање имали проблем јер нам је дотадашњи предсједник Миле Јањић изашао као самостални кандидат за начелника и нарушио коалициони договор. Иако је повукао кандидатуру, остао је на листићу, али су се све српске партије сложиле да се подршка да Младену Грујичићу. Имамо добру сарадњу са свим партијама, због чега се надамо и успјеху на изборима – рекао је он.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана