Radončić: SBB će podržati Bećirovića u trci za Predsjedništvo BiH

Srna
Radončić: SBB će podržati Bećirovića u trci za Predsjedništvo BiH

SARAJEVO - SBB je predao Centralnoj izbornoj komisiji (CIK) BiH prijavu za učešće na opštim izborima u oktobru na kojima će nastupiti samostalno, osim za člana Predsjedništva BiH gdje će podržati kandidata opozicije Denisa Bećirovića.

-Nadam se da će izbori 2. oktobra biti takvi da će se promijeniti slika BiH, da će doći snage koje građanima daju novu perspektivu, bezbjednost da neće biti konflikata i da će nova generacija preuzeti bolju, moderniju i uspješniju BiH na njenom evroatlantskom putu - rekao je novinarima lider SBB-a Fahrudin Radončić.

Radončić, koji je sa stranačkim kolegama danas predao prijavu CIK-u, ocijenio je da je podrška Bećiroviću veoma dobar potez.

-To je kandidat koji u ovom trenutku može da osvoji između 350.000 ili još bolje rečeno 400.000 glasova i to najmanje, jer iza njega zaista stoji velika politička snaga, više jakih stranaka i nekoliko regionalnih, kantonalnih stranaka. Mislim da je to šansa da u Predsjedništvu Bošnjaci dobiju novo lice i politiku - smatra Radončić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana