Istaknuti bijeljinski muzički umjetnik Siniša Pajić novi član SDS-a Semberija

Srna
Istaknuti bijeljinski muzički umjetnik Siniša Pajić novi član SDS-a Semberija

BIJELjINA - Istaknuti bijeljinski muzički umjetnik Siniša Pajić potpisao je danas pristupnicu Stranci demokratske Srpske (SDS) Semberija i kao motiv učlanjenja naveo dugogodišnju nesebičnu podršku predsjednika ove stranke Miće Mićića u organizovanju događaja iz oblasti kulture.

- Udruženje građana „Muzički umjetnici Semberije“, čiji sam predsjednik, nedavno je pružilo podršku Mićiću i njegovoj novoosnovanoj stranci jer smo svjesni da je riječ o pobjedničkom timu koji ima viziju i djela iz sebe - rekao je Pajić.

On je kao primjer podrške naveo pomoć pri organizaciji festivala "Primavera", ističući da u vrijeme održavanja ovog događaja Bijeljinu posjeti 1.000 ljudi iz drugih zemalja, što je velika podrška turizmu.

Mićić je rekao da se Pajić uvijek trudio da bude najbolji u svojoj struci i istakao da je ovaj umjetnik doprinio da Bijeljina bude prepoznatljiva u regionu i Evropi.

- Pajić je mnogo dao Bijeljini, a mi smo se trudili da mu uzvratimo na pravi način - dodao je Mićić.

Mićić je rekao da je duže od decenije koliko vodi grad Bijeljina podržavala projekte iz oblasti kulture, izgradila Centar za kulturu, osnovala Gradsko pozorište, a uskoro će i renovirani objekat Sokolskog doma predati na upotrebu umjetnicima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana