Истакнути бијељински музички умјетник Синиша Пајић нови члан СДС-а Семберија

Срна
Истакнути бијељински музички умјетник Синиша Пајић нови члан СДС-а Семберија

БИЈЕЉИНА - Истакнути бијељински музички умјетник Синиша Пајић потписао је данас приступницу Странци демократске Српске (СДС) Семберија и као мотив учлањења навео дугогодишњу несебичну подршку предсједника ове странке Миће Мићића у организовању догађаја из области културе.

- Удружење грађана „Музички умјетници Семберије“, чији сам предсједник, недавно је пружило подршку Мићићу и његовој новооснованој странци јер смо свјесни да је ријеч о побједничком тиму који има визију и дјела из себе - рекао је Пајић.

Он је као примјер подршке навео помоћ при организацији фестивала "Примавера", истичући да у вријеме одржавања овог догађаја Бијељину посјети 1.000 људи из других земаља, што је велика подршка туризму.

Мићић је рекао да се Пајић увијек трудио да буде најбољи у својој струци и истакао да је овај умјетник допринио да Бијељина буде препознатљива у региону и Европи.

- Пајић је много дао Бијељини, а ми смо се трудили да му узвратимо на прави начин - додао је Мићић.

Мићић је рекао да је дуже од деценије колико води град Бијељина подржавала пројекте из области културе, изградила Центар за културу, основала Градско позориште, а ускоро ће и реновирани објекат Соколског дома предати на употребу умјетницима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана