Gužvić: Moramo da gradimo, razvijamo i poboljšavamo naše Šekoviće

G.S.
Gužvić: Moramo da gradimo, razvijamo i poboljšavamo naše Šekoviće

ŠEKOVIĆ - Opštinski odbor Socijalističke partije Šekovići nije interesna organizacija nego skup prijatelja koji žele da pokušaju napraviti nešto dobro u svojoj lokalnoj zajednici. Moramo da je gradimo, razvijamo i poboljšavamo. Zato mislim da je važno da dođemo do dva odbornička mandata kako bismo dobili priliku da nešto uradimo.

Ovo je rekao Sretko Gužvić, nosilac liste socijalista i predsjednik Opštinskog odbora Šekovići na sastanku sa članom Izvršnog odbora Socijalističke partije Duškom Milunovićem i kandidatima Opštinskog odbora na lokalnim izborima. On je istakao da oni žele da gradimo svoje Šekoviće, a da socijalisti moraju na svom primjeru da pokažu šta znači biti složan.

– Siguran sam da svojom energijom i znanjem možemo pogurati Šekoviće naprijed putem razvoja. Šekovići imaju velike predispozicije za razvoj i potencijale u oblasti vjerskog turizma, stočarstva, itd. Trebamo da iskoristimo komparativne prednosti, ostajati ovjde i razvijati se – rekao je on.

Gužvić je rekao da na predstojećim lokalnim izborima očekuju da će dobiti 10 odsto glasova od ukupnog broja, čime će osvojiti dva odbornička mandata. Taj cilj jeste dostižan, smatra on, iako su svjesni će biti teško doći do ljudi jer su mnogi od njih pod velikim pritiscima sa svih strana.

– Mi ćemo dati sve od sebe da to ipak ostvarimo. Socijalisti u Šekovićima moraju na svom primjeru pokazati kako treba, odnosno dabrati prave ljude, sposobne i kvalifikovane, lojalne stranci i ideji koju zastupa. Duboko sam ubijeđen da mi možemo napraviti promjene. Šekovići imaju izuzetne kapacitete i potencijale, kako u proizvodnji tako i u turizmu, takve da sasvim sigurno mogu da budu generator razvoja u našoj opštini – rekao je Gužvić.

Minsitar Duško Milunović, član Izvršnog odbora Socijalističke partije je rekao da je ponosan na ovaj odbor, njihovu mladost i energiju, kao i spremnost da nesebično rade za svoju lokalnu zajednicu.

– Šekovići su bogati potencijalima, cijela naša Republika je bogata, i sve njih mormao staviti u funkciju razvoja. Potrebno je da radimo i da obrazovane i pametne ljude stavimo u funkciju razvoja našeg društva. Moramo ići na pobjedu, a pobjeda je ako se vlast ne može oformiti bez učešća Socijalističke partije u njoj. Mi jedini brinemo o opštedruštvenom interesu, uvijek ga stavljamo iznad ličnog i zato se kroz našu politiku može ostvariti svaki pojedinac. Siguran sam da će napraviti veliki iskorak na predstojećim izborima – rekao je Milunović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana