Гужвић: Морамо да градимо, развијамо и побољшавамо наше Шековиће

Г.С.
Гужвић: Морамо да градимо, развијамо и побољшавамо наше Шековиће

ШЕКОВИЋ - Општински одбор Социјалистичке партије Шековићи није интересна организација него скуп пријатеља који желе да покушају направити нешто добро у својој локалној заједници. Морамо да је градимо, развијамо и побољшавамо. Зато мислим да је важно да дођемо до два одборничка мандата како бисмо добили прилику да нешто урадимо.

Ово је рекао Сретко Гужвић, носилац листе социјалиста и предсједник Општинског одбора Шековићи на састанку са чланом Извршног одбора Социјалистичке партије Душком Милуновићем и кандидатима Општинског одбора на локалним изборима. Он је истакао да они желе да градимо своје Шековиће, а да социјалисти морају на свом примјеру да покажу шта значи бити сложан.

– Сигуран сам да својом енергијом и знањем можемо погурати Шековиће напријед путем развоја. Шековићи имају велике предиспозиције за развој и потенцијале у области вјерског туризма, сточарства, итд. Требамо да искористимо компаративне предности, остајати овјде и развијати се – рекао је он.

Гужвић је рекао да на предстојећим локалним изборима очекују да ће добити 10 одсто гласова од укупног броја, чиме ће освојити два одборничка мандата. Тај циљ јесте достижан, сматра он, иако су свјесни ће бити тешко доћи до људи јер су многи од њих под великим притисцима са свих страна.

– Ми ћемо дати све од себе да то ипак остваримо. Социјалисти у Шековићима морају на свом примјеру показати како треба, односно дабрати праве људе, способне и квалификоване, лојалне странци и идеји коју заступа. Дубоко сам убијеђен да ми можемо направити промјене. Шековићи имају изузетне капацитете и потенцијале, како у производњи тако и у туризму, такве да сасвим сигурно могу да буду генератор развоја у нашој општини – рекао је Гужвић.

Минситар Душко Милуновић, члан Извршног одбора Социјалистичке партије је рекао да је поносан на овај одбор, њихову младост и енергију, као и спремност да несебично раде за своју локалну заједницу.

– Шековићи су богати потенцијалима, цијела наша Република је богата, и све њих мормао ставити у функцију развоја. Потребно је да радимо и да образоване и паметне људе ставимо у функцију развоја нашег друштва. Морамо ићи на побједу, а побједа је ако се власт не може оформити без учешћа Социјалистичке партије у њој. Ми једини бринемо о општедруштвеном интересу, увијек га стављамо изнад личног и зато се кроз нашу политику може остварити сваки појединац. Сигуран сам да ће направити велики искорак на предстојећим изборима – рекао је Милуновић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана