Crnadak: Draško Stanivuković je budući gradonačelnik Banjaluke

D. M.
Crnadak: Draško Stanivuković je budući gradonačelnik Banjaluke

Prema onome što dobijamo iz gradskih i prigradskih naselja, Draško Stanivuković je budući gradonačelnik Banjaluke. Na 90 odsto mjesta sa kojih smo dobili podatke, rekao je šef Glavnog izbornog štaba PDP-a Igor Crnadak.

Ovo je tek početak izborne noći, nemamo konkretne brojeve, ali želimo da podijelimo neke trendove. Teška, komplikovana kampanja i za kandidate i za medije i za birače. Hvala svima, Republika Srpska je pokazala da ima demokratsku snagu da izađe na izbore i izabere novo rukovodstvo na lokalnom nivou. Želim da zahvalim svim zdravstvenim radnicima koji su se proteklih mjeseci borili za zdravlje našeg stanovništva, rekao Crnadak.

Prema njegovim riječima, prvi podaci i trendovi govore da je PDP sa svojim partnerima napravio jedan ozbiljan politički zaokret.

- Prema onome što dobijamo iz gradskih i prigradskih naselja, Draško Stanivuković je budući gradonačelnik Banjaluke. Na 90 odsto mjesta sa kojih smo dobili podatke, Draško je pobjednik i trendovi su takvi da je to nemoguće promijeniti. Ogromna razlika je u Kotor Varoši, gdje će naš kandidat Zdenko Sakan ostati načelnik. Raduje nas pobjeda zajedničkog kandidata PDP-a i SDS-a u Modriči, očekujemo pobjedu i u Derventi, a u Bijeljini takođe vodi naš zajednički kandidat Ljubiša Petrović. PDP će biti najsnažnija i najpopularnija stranka u Banjaluci. Od večeras RS čekaju tektonske promjene, rekao je Crnadak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana