Banjac: Okupljeni oko nacionalnog jedinstva i napretka Srpske

Srna
Banjac: Okupljeni oko nacionalnog jedinstva i napretka Srpske

BIJELjINA - Predsjednik NPS-a Darko Banjac izjavio je večeras da će Koalicija NPS-PUS–Prva SDS imati direktan mandat iz Izborne jedinice šest i da to potvrđuje ogroman odziv građana na njihovu završnu tribinu u Bijeljini.

Banjac je rekao da su ove stranke u koaliciju spojili ciljevi za očuvanje nacionalnog jedinstva u Republici Srpskoj i želja za njenim ekonomskim napretkom.

“Naša politika je da se što više približimo građanima, slušaćemo potrebe i glas naroda, jer Republika Srpska će opstati samo ukoliko naš narod ostane da živi ovdje”, poručo je Banjac.

Osnivač Pokreta uspješna Srpska Zlatko Maksimović rekao je da je ova stranka u izbore ušla maksimalno korektno i dala cijelu sebe.

“Narod je odlučio, broj učesnika završne tribine pokazuje da će sa ove izborne jedinice sigurno biti direktan mandat u Narodnoj skupštini Republike Srpske”, ocijenio je Maksimović.

On je najavio da će svi iz ove koalicije dati sve od sebe da maksimalno iskoriste taj mandat za jaču, bolju i snažniju Bijeljinu i jaču, bolju i snažniju Republiku Srpsku.

Nosilac koalicione liste za Narodnu skupštinu iz Izborne jedinice šest Diko Cvijetinović istakao je da skup u Bijeljini pokazuje snagu ove koalicije, da je uvjeren da će imati dobar izborni rezulat i da će koalicija NPS-PUS–Prva SDS osvojiti direktan mandat za Narodnu skupštinu.

Kandidat PUS-a za Narodnu skupštinu iz izborne jedinice šest Nemanja Janković rekao je da energija na završnoj tribini nesumnjivo pokazuje da je koalicija napravila dobar dogovor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana