Бањац: Окупљени око националног јединства и напретка Српске

Срна
Бањац: Окупљени око националног јединства и напретка Српске

БИЈЕЉИНА - Предсједник НПС-а Дарко Бањац изјавио је вечерас да ће Коалиција НПС-ПУС–Прва СДС имати директан мандат из Изборне јединице шест и да то потврђује огроман одзив грађана на њихову завршну трибину у Бијељини.

Бањац је рекао да су ове странке у коалицију спојили циљеви за очување националног јединства у Републици Српској и жеља за њеним економским напретком.

“Наша политика је да се што више приближимо грађанима, слушаћемо потребе и глас народа, јер Република Српска ће опстати само уколико наш народ остане да живи овдје”, поручо је Бањац.

Оснивач Покрета успјешна Српска Златко Максимовић рекао је да је ова странка у изборе ушла максимално коректно и дала цијелу себе.

“Народ је одлучио, број учесника завршне трибине показује да ће са ове изборне јединице сигурно бити директан мандат у Народној скупштини Републике Српске”, оцијенио је Максимовић.

Он је најавио да ће сви из ове коалиције дати све од себе да максимално искористе тај мандат за јачу, бољу и снажнију Бијељину и јачу, бољу и снажнију Републику Српску.

Носилац коалиционе листе за Народну скупштину из Изборне јединице шест Дико Цвијетиновић истакао је да скуп у Бијељини показује снагу ове коалиције, да је увјерен да ће имати добар изборни резулат и да ће коалиција НПС-ПУС–Прва СДС освојити директан мандат за Народну скупштину.

Кандидат ПУС-а за Народну скупштину из изборне јединице шест Немања Јанковић рекао је да енергија на завршној трибини несумњиво показује да је коалиција направила добар договор.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана