Otvoren veliki sajam automobilske opreme u Banjaluci: Predstavljeni proizvodi 40 svjetskih brendova (FOTO/VIDEO)

Anita Janković Rečević
Otvoren veliki sajam automobilske opreme u Banjaluci: Predstavljeni proizvodi 40 svjetskih brendova (FOTO/VIDEO)

Banjaluka- Veliki sajam auto-dijelova i garažno servisne opreme kompanije LKQ SiM Impex, koji okuplja 37 svjetskih izlagača i više od 40 poznatih brenodva, otvoren je danas u Poslovnoj zoni Ramići u Banjaluci.

Vrata sajma otvorena su danas do 18h časova a posjetioci imaju priliku da razgledaju bogat asortiman najkvalitetnijih auto-dijelova i druge opremu najpoznatijih svjetskih proizvodjača koje imaju priliku da kupe po znatno nižim, sajamskim cijenama koje će biti aktuelne do 30. aprila.

Poseban akcenat je na garažno-servisnoj opremi kojoj je posvećena posebna hala.

Ulje, maziva, akumulatori, gume, ručni alati, montirke, balansirke, dizalice, dijagnostika, ADAS samo su mali dio onoga što čeka kupce na adresi poslovne zgrade LKQ SiM Impex u Ramićima.

Ovom izložbenom manifestacijom, drugom po redu, kompanije LKQ SiM Impex, lider u oblasti distribucije rezervnih dijelova, opreme i kozmetike za vozila na tržištu BiH, ujedno proslavlja i jubilarnih 25 godina poslovanja te je svečanom dogadjaju prisustvovao i gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković.

Direktor komanije LKQ SiM Impex Sladjan Cvijanović istakao je da je ovaj sajam kruna onoga sto je komanija radila poslednjih 25. godina. - Kroz ovih 25. godina gradili smo jedan jednistven, širok, svestran i vrlo stručan tim koji je pokazao kako iskoristiti najbolje prakse svjetske auto industrije i primjeniti je na naše, lokalne prostore.

Ponosan što smo u prilici danas prikazati i ponuditi klijentima više od 40 svjetskih brendova koji su značajno ime u svjetu auto industrije- rekao je Cvijanović.

On je istakao da je za komaniju posebno važno ogromno prisustvo poslovnih partnera na današnjem sajmu za koje se trudimo da prikažemo najbolje lice gostoprimstva.

- Svi zajedno danas imamo priliku da nešto novo naučimo, poput tehničkih treniga koje smo pripremili na sajmu- kazao je Cvijanović.

Pored sajamskih aktivnosti, organizovana je i nagradna igra za svaki račun koji bude napravljen tokom sajma, kao i niz zabavnih sadržaja u izložbenom prostoru.


 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Galerija
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana