Zoran Talić: Poligraf očekuje dobar izborni rezultat u Trebinju

Srna
Zoran Talić: Poligraf očekuje dobar izborni rezultat u Trebinju

TREBINjE - Predsjednik Političkog građanskog fronta Poligraf Zoran Talić posjetio je Gradski odbor Trebinja, gdje je razgovarao sa kandidatima za Skupštinu grada Trebinja o aktivnostima za predstojeće lokalne izbore.

„Gradski odbor Poligraf-a Trebinje ima punu podršku rukovodstva stranke. Podrška je usmjerena prije svega na aktivnost odbora koji su za dobrobit građana Trebinja. Razgovarali smo o projektima koji su od interesa za Republiku Srpsku a što je  Poligraf predstavio na svojoj osnivačkoj Skupštini. To su projekti koji se odnose na Jadransko Jonsku magistralu ali i to da je Hercegovina zaleđe mediterana. U tom potencijalu vidimo ogromnu šansu za dalji razvoj tog grada. Činjenica leži u tome da je Trebinje udaljeno od Jadrana samo dvadesetak kilometara a najbliži morski grad mu je Dubrovnik. Mislim da je jasno da se naš fokus treba bazirati na razvoju Trebinja kao turističke destinacije i mjesta sa velikim turističkim, poljoprivrednim i energetskim potencijalom”, rekao je Talić.
 
Kandidati Poligrafa za Skupštinu grada Trrebinja upoznali su predsjednika stranke o dosadašnjim aktivnostima kao i aktivnostima koje će sprovoditi do lokalnih izbora. Predsjednik Gradskog odbora Trebinja Zoran Anđušić i nosilac liste Poligrafa u Trebinju, istakao je da očekuju dobar izborni rezultat zasnovan na dobroj saradnji sa građanima.

„Mi smo u Trebinju predstavili predsjedniku partije dosadašnje i naredne aktivnosti koje ćemo sprovoditi do lokalnih izbora. Naš osnovni zadatak je razvoj naše lokalne zajednica koji karakteriše rad aktivista i simpatizera na terenu u direktnom kontaktu sa građanima. Pokrenuli smo brojne kvalitetne inicijative koje za cilj imaju rješavanje mnogih komunalnih i infrastrukturnih problema a koje su nam naši aktivisti delegirali u saradnji sa sugrađanima. Naša organizacija je spremna za izbore i uvjeren sam u odličan izborni rezultat” rekao je Anđušić.

Talić je, nakon održanog sastanka, poručio da je Poligraf stranka čiji je fokus djelovanja projektni, programski i vizionarski orijentisan – kako u Banjaluci tako i u Trebinju sa ciljem poboljšanja kvaliteta života svih građana te da  će tim načinom rada Poligraf sigurno biti jaka parlamentarna stranka nakon lokalnih izbora.

 

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana